Karadayı 69. Bölüm Yorumları

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
1526268_251126048406188_2581041005149023363_n.jpg

Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un olduğu Atv'nin sevilen dizisi Karadayı'nın 68.bölümüyle ilgili yorumlarınızı bu başlık altında paylaşabilirsiniz.

KARADAYI YENİ BÖLÜMÜYLE BU AKŞAM ATV'DE

sanırım iki hafta ara vermiş, ne zaman ara verdi iki hafta hala dolmadımı ?
Bugün ara vereli bir hafta oluyor,geçen hafta Karadayı'da birlikteydik.

Yalnız geçen hafta haftalık mesaj sayısında şöyle bir yorumu vardı.Haftaya mesaj sayım çok düşer demişti.

Buradan bir hafta ara verdiği anlaşılıyor.

Bugün ara vereli bir hafta oluyor,geçen hafta Karadayı'da birlikteydik.

Yalnız geçen hafta haftalık mesaj sayısında şöyle bir yorumu vardı.Haftaya mesaj sayım çok düşer demişti.

Buradan bir hafta ara verdiği anlaşılıyor.
yakında gelir o zaman ..

sanırım tatile çıktı sınav arası olduğunu sanmam :)

songül ün başına kötü bişey gelmez umarım @sürgünüm @ABAY_06

Peki cezalı olduğun dönem Karadayı'yı izledinmi özellikle Mahir'in Feride'yi istemeye gitmesi?
izledim sonuna kadar isteme sahnesi feridenin baabsının kükremesi önce davet edip sonra kzımız yok demesi feridenin mahirin peşinde koşturup mahalleye kadar gelişi hepsini ziledim :)

songülü kaçırdılar son bölümde umarım kıza zarar vermezler dizideki en güzel kız :)

izledim sonuna kadar isteme sahnesi feridenin baabsının kükremesi önce davet edip sonra kzımız yok demesi feridenin mahirin peşinde koşturup mahalleye kadar gelişi hepsini ziledim :)

songülü kaçırdılar son bölümde umarım kıza zarar vermezler dizideki en güzel kız :)
Osman tek umut sensin Songül için.:)

biz hastagdan alıntı bile yapamıyoruz çaylaklara yasklanmış :)

nejdet iyi çalışıyor hem aytenle hemde gazinodaki kızla haşır neşir iki tarafada yetişiyor :)
Dizi en başa döndü pasajdı zartdı zurttu bu sezon böyle biter mehmet zalimdi sinandı yılandı çekecez artık mecbuuuur.

Forum İstatistikleri

Konular
176,343
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06