çok aceleye getirmişler bu sahneyi cnm sankı bu sahneye yer kalmamıs gibi 2 dakkaya sıksıtırmaya çalısmıslarSinan "kalıbına tüüü kalıbına tüüü" şarkısını sana armağan ediyorum
Kavga sahnelerimiz ne zaman ağır çekim olmadan - hızlı ve gerçekçi olacakdimi @Çiğdem- Arrow'un dövüş hocasını bunlar için çağirmak gerek
![]()
Onu da ağır çekimde uzatmişlarçok aceleye getirmişler bu sahneyi cnm sankı bu sahneye yer kalmamıs gibi 2 dakkaya sıksıtırmaya çalısmıslar![]()
Sinan "kalıbına tüüü kalıbına tüüü" şarkısını sana armağan ediyorum
Kavga sahnelerimiz ne zaman ağır çekim olmadan - hızlı ve gerçekçi olacakdimi @Çiğdem- Arrow'un dövüş hocasını bunlar için çağirmak gerek
![]()
olay çok hızlı çözüldü bence mahirle feride birbirlerine aşkla bakarkene bavula bakmayı akıl edemediler bavulda turgutun imzaladığı kağıtlar yerine @xemrexxx için şişme gül ağa çıkarsa şaşırmamçok aceleye getirmişler bu sahneyi cnm sankı bu sahneye yer kalmamıs gibi 2 dakkaya sıksıtırmaya çalısmıslar![]()
ne kadar seviyon gül ağaları her konuda anıyon maşallaholay çok hızlı çözüldü bence mahirle feride birbirlerine aşkla bakarkene bavula bakmayı akıl edemediler bavulda turgutun imzaladığı kağıtlar yerine @xemrexxx için şişme gül ağa çıkarsa şaşırmam![]()
Ferideye gösterdiğinde de yoktu galiba??? Sayfalari çevirtmedihahahaha allah canını almasın krıze girdim senin yüzünden @destere
bu arada parmak izi olan kağıt yoktu sinan kasada braktı onu mahirleri sıkıstırıcak yine bence @Forumdash 😵😵😵
parmak izini göstermemesinde dizide buna işaretti bence o parmak izi olmazsa ifade işe yaramıyor kesin sinanda kaldı 🙂🙂🙂Ferideye gösterdiğinde de yoktu galiba??? Sayfalari çevirtmediGözünü aşkla kör etmişler kızcağizin.Oysa Sinan ne güzel dedi dicem ama Nazif Baba'ya da kıyamıyorum
![]()
Ferideye gösterdiğinde de yoktu galiba??? Sayfalari çevirtmediGözünü aşkla kör etmişler kızcağizin.Oysa Sinan ne güzel dedi dicem ama Nazif Baba'ya da kıyamıyorum
![]()
ferideye ne göstertti diye sormayayım artıkparmak izini göstermemesinde dizide buna işaretti bence o parmak izi olmazsa ifade işe yaramıyor kesin sinanda kaldı 🙂🙂🙂
ayyy benim anlamadığım şey şuuu sinanla 2 defa kavga etti bunlar sinanda mahir kadar vurdu bence mahire ozaman nasıl mahir dövmüş oluyorferideye ne göstertti diye sormayayım artık
feride- sinan kağıtları yanına al dedi- kıçını dönüp çıktı, insan bir bekler o kağıtlar çantaya girdimi girmedimi diye ??
öyle ayrıntılardan bir haberler
mahir kazması arabanın önünü tek başına kesiyor, kendi kol gücüne güveniyorda öyle heryere dalbaşak girilmez karşıdaki cüce bile olsa çeker silahı adamın bi tarafına monte ederneyse yani bir çok yerde ince zeka işi senaryo yok
![]()
tarihte vardır ya birinci dünya savaşını biz kaybetmedik aslında almanya kaybedince biz kaybetmiş sayıldık hikayesiayyy benim anlamadığım şey şuuu sinanla 2 defa kavga etti bunlar sinanda mahir kadar vurdu bence mahire ozaman nasıl mahir dövmüş oluyor![]()
Kırmızı yer gerçekleştiğinde zaten ülke olarak level atlıcazferideye ne göstertti diye sormayayım artık
feride- sinan kağıtları yanına al dedi- kıçını dönüp çıktı, insan bir bekler o kağıtlar çantaya girdimi girmedimi diye ??
öyle ayrıntılardan bir haberler
mahir kazması arabanın önünü tek başına kesiyor, kendi kol gücüne güveniyorda öyle heryere dalbaşak girilmez karşıdaki cüce bile olsa çeker silahı adamın bi tarafına monte ederneyse yani bir çok yerde ince zeka işi senaryo yok
![]()
Mahir hiç yere düşmüyorayyy benim anlamadığım şey şuuu sinanla 2 defa kavga etti bunlar sinanda mahir kadar vurdu bence mahire ozaman nasıl mahir dövmüş oluyor![]()
hahaha bencede ilk kavga sahneside öyle oldu sinanda vuruyor mahire ama mahir kavgayı brakıyor sonra dövmüş oluyortarihte vardır ya birinci dünya savaşını biz kaybetmedik aslında almanya kaybedince biz kaybetmiş sayıldık hikayesi
şimdi burdada aslında mahir dayak yemedi mahir kavğayı yarıda kesince sinan yenilmiş sayıldı![]()
güreşteki gibi olmalı iki tarftan biri diğerinin sırtını yere getirip ona kadar saymalıki kesin kimin dayak attığını öğrenelimKırmızı yer gerçekleştiğinde zaten ülke olarak level atlıcaz
Mahir hiç yere düşmüyor![]()