Turgut ölürse dizinin zevki kalmaz net.bölümü beğendim mehmet saim beni iyicene gıcık ediyor
bir adım önde gitmesine sinir oluyorum yahu mahir o kadar
uğraştı sonuç yine hüsran inşallah turgut ölmez
bizde öyle net vuruşları araki bulasın+1
Turgut'un ölümü eğer ölücekse bu bölümde tak diye nejdet öldürseydi keşkeTurgut'un boğazına hızlı ve aniden ve öfkeli bir şekilde bir ustura atsın diye bekledim ama olmadı
nejdete öpücük veriyordur bence o dikkatli bakaydıngörüntü veriyordu başka ne sandın)
#Karadayı'nın süresi kısa olsa yapacaklarda işte hep sorun süresinde. Umarim RTÜK yazı yeni yayın dönemi için yasa değişikliği yaparbizde öyle net vuruşları araki bulasın)
Sinan noldu??? Sinan??? Adamı kaç bölümdür gören cennetlikTurgut ölürse dizinin zevki kalmaz net.
süre uzayınca izleyicilerrin konsantrasyonu düşüyor reklamlar bile izlenmiyor o aradaki reklamları izleyene rastlamadım genelde reklam başlayınca sesi kısıp millet oraya buraya kaçmaya çalışır kimi mutfakta bişeyler atıştırır kimi wc de ihtiyaç giderir kimi balkona çıkıp sigara tüttürür.. reklam verenlerin paraları boşa gidiyor ama malllar anlamıyor işte bir kamyon para veriyorlar kanala boşu boşuna#Karadayı'nın süresi kısa olsa yapacaklarda işte hep sorun süresinde. Umarim RTÜK yazı yeni yayın dönemi için yasa değişikliği yapar
Umarım hiç çıkmaz,zira bölüm iyi geçti onun yüzünüde görmiyelim !#Karadayı'nın süresi kısa olsa yapacaklarda işte hep sorun süresinde. Umarim RTÜK yazı yeni yayın dönemi için yasa değişikliği yapar
Sinan noldu??? Sinan??? Adamı kaç bölümdür gören cennetlik@destere Turgut ölürse seneye Mahir'in yeni belası olabilir
yoo arada bana öpücük atıyordu aytoşum bülbülüm titreğim fistanlımnejdete öpücük veriyordur bence o dikkatli bakaydın
sinan için aslında çok etkili bir rol düşünerek girdiler işe ama nolduysa zamanla sinanın gazı kesildi baktılarki nejdet daha etkili karakterUmarım hiç çıkmaz,zira bölüm iyi geçti onun yüzünüde görmiyelim !
Ay Yapım servetine servet katıyor bizde tv başında ızdırap çekiyoruz,60-70 dakika olucak olsa dizi tadından yenmez valla.süre uzayınca izleyicilerrin konsantrasyonu düşüyor reklamlar bile izlenmiyor o aradaki reklamları izleyene rastlamadım genelde reklam başlayınca sesi kısıp millet oraya buraya kaçmaya çalışır kimi mutfakta bişeyler atıştırır kimi wc de ihtiyaç giderir kimi balkona çıkıp sigara tüttürür.. reklam verenlerin paraları boşa gidiyor ama malllar anlamıyor işte bir kamyon para veriyorlar kanala boşu boşuna
oysa dizi kısa heyecan bol olsa araya üç beş reklam alsa ve fiyatıda bugünkünün 3 misline çıkarsalar hem dizi heyecanı süper olur hem insanlar sıkılmaz hem reklam adresi bulmuş olur herkes köşeyi döner..
bir gün benim dediğim gerçekleşecek ama bizimkilerde jeton köşeli düşene kadar bir 10 yıl geçer aradan)
Bak bu yorumunla uzun süredir aklımda olan bi haber yapasım geldisüre uzayınca izleyicilerrin konsantrasyonu düşüyor reklamlar bile izlenmiyor o aradaki reklamları izleyene rastlamadım genelde reklam başlayınca sesi kısıp millet oraya buraya kaçmaya çalışır kimi mutfakta bişeyler atıştırır kimi wc de ihtiyaç giderir kimi balkona çıkıp sigara tüttürür.. reklam verenlerin paraları boşa gidiyor ama malllar anlamıyor işte bir kamyon para veriyorlar kanala boşu boşuna
oysa dizi kısa heyecan bol olsa araya üç beş reklam alsa ve fiyatıda bugünkünün 3 misline çıkarsalar hem dizi heyecanı süper olur hem insanlar sıkılmaz hem reklam adresi bulmuş olur herkes köşeyi döner..
bir gün benim dediğim gerçekleşecek ama bizimkilerde jeton köşeli düşene kadar bir 10 yıl geçer aradan)
hayır turgut ölmez yine öldü gösterilicek bence sonra bölüm finalinde ortaya çıkıcak bölüm biticek 🙂🙂🙂 kurtlar vadisinde polat karadayıda turgut gömüldüklerini görsek bile ölmezler yine başka bir bölümde çıkarlar ortayaTurgut ölmüş@Çiğdem- @sürgünüm @Yakamoz-Asi @destere
#özgürlük müymüşBende #Karadayi etiketinde gördüm de twiter için eylem etiketi sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?