Karadayı 64.Bölüm Yorumları

#Karadayı'nın süresi kısa olsa yapacaklarda işte hep sorun süresinde. Umarim RTÜK yazı yeni yayın dönemi için yasa değişikliği yapar:X
süre uzayınca izleyicilerrin konsantrasyonu düşüyor reklamlar bile izlenmiyor o aradaki reklamları izleyene rastlamadım genelde reklam başlayınca sesi kısıp millet oraya buraya kaçmaya çalışır kimi mutfakta bişeyler atıştırır kimi wc de ihtiyaç giderir kimi balkona çıkıp sigara tüttürür.. reklam verenlerin paraları boşa gidiyor ama malllar anlamıyor işte bir kamyon para veriyorlar kanala boşu boşuna

oysa dizi kısa heyecan bol olsa araya üç beş reklam alsa ve fiyatıda bugünkünün 3 misline çıkarsalar hem dizi heyecanı süper olur hem insanlar sıkılmaz hem reklam adresi bulmuş olur herkes köşeyi döner..

bir gün benim dediğim gerçekleşecek ama bizimkilerde jeton köşeli düşene kadar bir 10 yıl geçer aradan :))

#Karadayı'nın süresi kısa olsa yapacaklarda işte hep sorun süresinde. Umarim RTÜK yazı yeni yayın dönemi için yasa değişikliği yapar:X

Sinan noldu??? Sinan??? Adamı kaç bölümdür gören cennetlik:F:F @destere Turgut ölürse seneye Mahir'in yeni belası olabilir(b)
Umarım hiç çıkmaz,zira bölüm iyi geçti onun yüzünüde görmiyelim !

süre uzayınca izleyicilerrin konsantrasyonu düşüyor reklamlar bile izlenmiyor o aradaki reklamları izleyene rastlamadım genelde reklam başlayınca sesi kısıp millet oraya buraya kaçmaya çalışır kimi mutfakta bişeyler atıştırır kimi wc de ihtiyaç giderir kimi balkona çıkıp sigara tüttürür.. reklam verenlerin paraları boşa gidiyor ama malllar anlamıyor işte bir kamyon para veriyorlar kanala boşu boşuna

oysa dizi kısa heyecan bol olsa araya üç beş reklam alsa ve fiyatıda bugünkünün 3 misline çıkarsalar hem dizi heyecanı süper olur hem insanlar sıkılmaz hem reklam adresi bulmuş olur herkes köşeyi döner..

bir gün benim dediğim gerçekleşecek ama bizimkilerde jeton köşeli düşene kadar bir 10 yıl geçer aradan :))
Ay Yapım servetine servet katıyor bizde tv başında ızdırap çekiyoruz,60-70 dakika olucak olsa dizi tadından yenmez valla.

Evet kötüler hep kazanıyor gunümüzdekiler gibi. artık buna bi son verseler senaristler.

Bak bu yorumunla uzun süredir aklımda olan bi haber yapasım geldi:X Aynen öyle ama bizimkiler bu sefer de reklamdan şikayet ederler. Şu AFK ve HDE'nin ilk bölümleri zamanlari rtuk bir yasa çıkarmişti 20 dk'da bir 4 dk reklam vereeksin diye. Gerçi şimdi o reklamı 12 dk olrak veriyorlar. Yani demem o ki süre kısallıp rklam parası ve süresi azalsa İzleyenler gene fıttırır.Reklam arasında yapılan şeyleri yapamazlar heralde(b) Belkide bizde sorun var:X

Turgut ölmüş :T @Çiğdem- @sürgünüm @Yakamoz-Asi @destere :T

#özgürlük müymüş:X Bende #Karadayi etiketinde gördüm de twiter için eylem etiketi sandım:F
hayır turgut ölmez yine öldü gösterilicek bence sonra bölüm finalinde ortaya çıkıcak bölüm biticek 🙂🙂🙂 kurtlar vadisinde polat karadayıda turgut gömüldüklerini görsek bile ölmezler yine başka bir bölümde çıkarlar ortaya :kiki::kiki:

Göndermeyi fark eden olmamis sanirim. :D

Yasin: "Adalete güvenmek istiyoruz. Hepimizin dilegi bu."

:) :)