Karadayı 64.Bölüm Yorumları

bu bölümün sonunda olanlar senaristlerin bize "64 bölüm süründürdük sizi, bir bölümde her şey açığa çıkacak mı sandınız?" deme şekli.

öyle mi olmuş
@destere @Forumdash

bu bölümün sonunda olanlar senaristlerin bize "64 bölüm süründürdük sizi, bir bölümde her şey açığa çıkacak mı sandınız?" deme şekli.

öyle mi olmuş
@destere @Forumdash
öyle oldu

sanırım nazif dede kurtulacak ama feridenin babası açığa çıkmayacak

turgut cinayeti üstlendi ama fazlasını söylemedi çünkü dizide konu biter daha bizi çok sündürecekler
)

öyle oldu

sanırım nazif dede kurtulacak ama feridenin babası açığa çıkmayacak

turgut cinayeti üstlendi ama fazlasını söylemedi çünkü dizide konu biter daha bizi çok sündürecekler
)
bari millet senin gibi ilk 5 ve son 30 dk yi izlemeyi akıl edebilse

bari millet senin gibi ilk 5 ve son 30 dk yi izlemeyi akıl edebilse
bugün yöntemi denedim süper oluyor
sıkılmadan yarım saatte herşeyi çözüyorum
sende my de dene aynı yöntemi bizim tüm dizilerimizdeki tansiyon son 30 dakika artar ilk beş dakikayı ise geçen hafta heyecanlı yerde bıraktığı için izliyoruz yoksa son yarım saat yeter her dizide bu yöntem geçerlidir dizi ismi farketmiyor
)

yok my de farklı misal mihrünnisa hatun saat 22.00 sularında hakkın rahmetine kavuştu
başka örnek vermeyeyim forumda my nin adını duyunca saldırıya geçen panpalarım var

yok my de farklı misal mihrünnisa hatun saat 22.00 sularında hakkın rahmetine kavuştu
başka örnek vermeyeyim forumda my nin adını duyunca saldırıya geçen panpalarım var
GOT da mesela başrol dediğimiz ned amca küt diye öldürüldü bize üç yıl çile çektirmediler dizi dedinmi öyle olmalı kodumu oturtmalı
)

boşuna my yi övme onunda senaristleri yerli malı dğilmi?

yerli malı yurdun malı herkes tutup senaristlere şaapmalı
)

@Forumdash bana katılacaktır
) ama @sürgünüm konusunda emin değilim içten içe yorumlarımıza küfretmiyorsa iyidir yine ucuz kurtulduk demektir
)

got da andropozlu sülo ile meno yok ondan o ka hızlı neyse diziye dönelim millet sinirlenmesin
titroş aytoşun nasıldu bu bölüm?

+1

Turgut'un ölümü eğer ölücekse bu bölümde tak diye nejdet öldürseydi keşke
Turgut'un boğazına hızlı ve aniden ve öfkeli bir şekilde bir ustura atsın diye bekledim ama olmadı

bölümü beğendim mehmet saim beni iyicene gıcık ediyor
bir adım önde gitmesine sinir oluyorum yahu mahir o kadar
uğraştı sonuç yine hüsran inşallah turgut ölmez