- Reaksiyon puanı
- 37,603
- Puanı
- 1,061
Turgut ölse haberleri çıkarmıydı diye onu düşünüyorum Tweet mweet olaylari filan
Gel de buradan yak.. hic fan gruplarinda o yönde bir set fotografi düsmedi..
Turgut ölse haberleri çıkarmıydı diye onu düşünüyorum Tweet mweet olaylari filan
Yani bi veda selfie'si düşerdi neteGel de buradan yak.. hic fan gruplarinda o yönde bir set fotografi düsmedi..
Gel de buradan yak.. hic fan gruplarinda o yönde bir set fotografi düsmedi..
Necdet Turgut'u öldürür Mahir Turgut'u kaçırmaya geldiği anda suç üstüne kalırsa?Kafamda delice sorular.Yani bi veda selfie'si düşerdi nete
O soru benimde aklıma geldiNecdet Turgut'u öldürür Mahir Turgut'u kaçırmaya geldiği anda suç üstüne kalırsa?Kafamda delice sorular.
Osman ile Songül arasında bişeyler olmasını istiyorum,şu dizide Mahir ve Nazif babamdan sonra en sevdiğim karakterler.O soru benimde aklıma geldi
Osman seneye eylem peşinden koşar filan. Songülde ona katılır filanOsman ile Songül arasında bişeyler olmasını istiyorum,şu dizide Mahir ve Nazif babamdan sonra en sevdiğim karakterler.
öyle oldubu bölümün sonunda olanlar senaristlerin bize "64 bölüm süründürdük sizi, bir bölümde her şey açığa çıkacak mı sandınız?" deme şekli.
öyle mi olmuş @destere @Forumdash
Fragmanı görüncebu bölümün sonunda olanlar senaristlerin bize "64 bölüm süründürdük sizi, bir bölümde her şey açığa çıkacak mı sandınız?" deme şekli.
öyle mi olmuş @destere @Forumdash
Hatırla Sevgili ve Öyle bir geçer zaman ki'de bunun esintilerini görmüştük.Osman seneye eylem peşinden koşar filan. Songülde ona katılır filan
bari millet senin gibi ilk 5 ve son 30 dk yi izlemeyi akıl edebilseöyle oldu
sanırım nazif dede kurtulacak ama feridenin babası açığa çıkmayacak
turgut cinayeti üstlendi ama fazlasını söylemedi çünkü dizide konu biter daha bizi çok sündürecekler )
Necdet Turgut'u öldürür Mahir Turgut'u kaçırmaya geldiği anda suç üstüne kalırsa?Kafamda delice sorular.
bugün yöntemi denedim süper oluyor sıkılmadan yarım saatte herşeyi çözüyorum sende my de dene aynı yöntemi bizim tüm dizilerimizdeki tansiyon son 30 dakika artar ilk beş dakikayı ise geçen hafta heyecanlı yerde bıraktığı için izliyoruz yoksa son yarım saat yeter her dizide bu yöntem geçerlidir dizi ismi farketmiyor )bari millet senin gibi ilk 5 ve son 30 dk yi izlemeyi akıl edebilse
yok my de farklı misal mihrünnisa hatun saat 22.00 sularında hakkın rahmetine kavuştu başka örnek vermeyeyim forumda my nin adını duyunca saldırıya geçen panpalarım varbugün yöntemi denedim süper oluyor sıkılmadan yarım saatte herşeyi çözüyorum sende my de dene aynı yöntemi bizim tüm dizilerimizdeki tansiyon son 30 dakika artar ilk beş dakikayı ise geçen hafta heyecanlı yerde bıraktığı için izliyoruz yoksa son yarım saat yeter her dizide bu yöntem geçerlidir dizi ismi farketmiyor )
GOT da mesela başrol dediğimiz ned amca küt diye öldürüldü bize üç yıl çile çektirmediler dizi dedinmi öyle olmalı kodumu oturtmalı )yok my de farklı misal mihrünnisa hatun saat 22.00 sularında hakkın rahmetine kavuştu başka örnek vermeyeyim forumda my nin adını duyunca saldırıya geçen panpalarım var
got da andropozlu sülo ile meno yok ondan o ka hızlı neyse diziye dönelim millet sinirlenmesin titroş aytoşun nasıldu bu bölüm?GOT da mesela başrol dediğimiz ned amca küt diye öldürüldü bize üç yıl çile çektirmediler dizi dedinmi öyle olmalı kodumu oturtmalı )
boşuna my yi övme onunda senaristleri yerli malı dğilmi?
yerli malı yurdun malı herkes tutup senaristlere şaapmalı )
@Forumdash bana katılacaktır ) ama @sürgünüm konusunda emin değilim içten içe yorumlarımıza küfretmiyorsa iyidir yine ucuz kurtulduk demektir )
veriyordu ))got da andropozlu sülo ile meno yok ondan o ka hızlı neyse diziye dönelim millet sinirlenmesin titroş aytoşun nasıldu bu bölüm?
+1GOT da mesela başrol dediğimiz ned amca küt diye öldürüldü bize üç yıl çile çektirmediler dizi dedinmi öyle olmalı kodumu oturtmalı )
boşuna my yi övme onunda senaristleri yerli malı dğilmi?
yerli malı yurdun malı herkes tutup senaristlere şaapmalı )
@Forumdash bana katılacaktır ) ama @sürgünüm konusunda emin değilim içten içe yorumlarımıza küfretmiyorsa iyidir yine ucuz kurtulduk demektir )