Karadayı 62.Bölüm Yorumları

Bölümü yeni izlemeye başladım da Ay Yapım Sana Bir Sır Vereceğim'den yine bir oyuncu almış. :D Melih'in kızı SBSV'de oynuyordu. :D

izlediğim en sıkıcı bölümlerden biri..

her sahneyi tahmin etmekten yoruldum aksiyon sıfır ağlaya ağlaya dolaşıyor karakterler ..

Bu hafta biraz özendim ve yazilar ekledim. Nasil olmus?

keşke diziyi çekenlerde biraz özense özellikle senaryo konusunda .. tren gelir hoş gelir bir bölüm olmasada olurdu ..:)

Yarım yamalak Kur'an okuyan kadını çok aramışlar mı acaba!! Ayıptır günahtır kardeşim.. Yazıklar olsun..!!!

izlediğim en sıkıcı bölümlerden biri..

her sahneyi tahmin etmekten yoruldum aksiyon sıfır ağlaya ağlaya dolaşıyor karakterler ..

keşke diziyi çekenlerde biraz özense özellikle senaryo konusunda .. tren gelir hoş gelir bir bölüm olmasada olurdu ..:)
Ben dizinin ilk 1 saatini kaçirdim diye kendimi veremiyorum sanıyordum:( Bu bölüm kötü mü gidiyor gerçekten??? Çok durgun gidiyor:(

Ben dizinin ilk 1 saatini kaçirdim diye kendimi veremiyorum sanıyordum:( Bu bölüm kötü mü gidiyor gerçekten??? Çok durgun gidiyor:(

çok şanslısın en ufak bir olayı kaçırmadın bence hiçbişey yoktu daha önce tahmin ettiğin ufak tefek diyaloğlar bol bol gözyaşı mezarlık sahnesi tırıvırı gidiyor ..

Mahir'den kaçamazsın Turgut !!

BiZN1fLIMAAU22v.jpg

Bir hafta nasıl geçecek diye düşünen yok, son dakikalarda ver coşkuyu senarist !

bundan sonra işi çözdüm karadayıda boşuna çile çekmemek için ilk 5 dakikayı ve son yarım saati izler keyfime bakarım arada kalan 2 saatlik kısım boş tırıvırı sahnelerden ibaret ..

Ortalama bir bölümdü. Heyecan hic yok denecek kadar azdi.

Kötülerin her zaman 4 ayak üstüne düsmesi artik sinirleri geriyor ve zorluyor. İzleyici artik cildirma noktasina geldi.

1.5 bölümdür Feridenin kendi yatagina gitmemesi isin ayri sinir tarafi. Senaristler bazen gercekcilik problemi cekiyor. Heyecani bile isteye diziden aliyorlar.

Gerek Karadayi gerek Medcezir senaristlerinin ikiser dizi yazdiklari son bölümlerde bariz sekilde ortaya cikiyor. Bir tarafa yogunlasirken digerini batiriyorlar.

Feridenin mektubu bulmamasi, Sinan'in bu diziye girme sebebinin ortaya cikmamasi, Turgut'un sinirleri gectim artik kalp krizi gecirme noktasina getirtilen pis gülüsleri, kötülerin 4 ayak üstüne düsmesi.. ve Medcezir dizisinin aksine Karadayida cok fazla müzik kullanilmasi. Sinir olmak icin yeterli sebepler..

Nese.. bölümün tek güzel yaniydi.. harika oynadi.

Bazilari yine firsat kollamis, cogunlugun begenmedigi ve anliklarda ortalama gittigi bir hafta birseyler iddia etmeye calismis ama birseyi unutmus: Karadayicilar sevdigini hem elestirir hem yere göge sigdiramaz ama sabit kitleye sahip diziyi böyle bölümler sebebiyle birakmaz. 3-5 forum üyesi izlemiyor diye, 1-2 oyuncu o 3-5 üyenin sevdigi dizide oynadi diye dizimiz kalitesinden düsmez.

Senaristlere tavsiyem en kisa zamanda artik aktif olsunlar. Tepkiyi gördüler tabi hemen Twitterda birseyler yazmalar hemen fragman cikartmalar falan.. gecin bunlari. Nabiz her bölüm sonrasi yoklanmaz. Bir an önce asin kim asilacaksa herkes rahatlasin.

Haftalar önce dikkatinizi cekmistim 'Geciken Adalet, Adalet Degildir' sloganina. Tesadüftür senaristler twitterdan hatirlatma yapmis. :) :)

Karadayı'nın bu bölümü youtube'de (23 saat içinde) 213.124 izlenmiş😱 Son 2 bölümdür Karadayı youtube'de izlenme oranlari iyice arttı. Belki tek partı hemen yuklemelerinden dolayı da olabilir bilmiyorum(b)