Karadayı 59.Bölüm Fragmanı

Yargıtay Hakiminin " her şeyi en baştan anlatın bakalım. " demesi içimde umut oluşturdu.:)

ben demiştim... bu işler tersine dönecek, geçen hafta umutlar tükenmişti finalde.... ama bu bölümde yargıtay başkanı bu sefer durumu düzeltecek gibi güzel bir bölüm bekliyor bizi :)

Fragman da bence aldatmaca var. Simdi herkes önce Nazif Kara'yi almaya geldiler zannediyor Polisler, lakin o Polisler Orhan hapishane'den kactigi icin eve aramaya geliyor.

Turgut neye sinirlendi onu cözemedim.

Ayrica yanilmiyorsam Mahir-Feride sözlenecek yada nisanlanacak. Nazif Baba hürmetinizi göreyim falan gibi birsey diyor. :D

Nazif Babayı Yargıtay Hakimide kurtaramaz gibime geliyor.dizi 3'üncü sezona uzayacağı için asıılması şart.

dizinin en önemli karakteri nazif baba ona bişey olursa dizi kalitesinden çok şey kaybeder umarım olmaz olursada dizinin devam etmesini istemem :))
Yan karakter olsa ölebilir derdim ama belli de olmaz sezon finali için ölebilir.

GoT'daki gibi diziye Ned Stark lazım @destere @OzaN :X

ned got taki en iyi oyunculardan biriydi onuda katlettiler erkenden ama o dizinin avantajı gelenin gidenin yerini çabuk doldurabilmesi :) ama bizde bir nazif baba daha yok :)

Ilk önce fragmani izledim, fragmandaki SON cümle ile umutlandim.. sonra özeti okudum yine SON cümle ile yikildim.

Fragmandaki polis yaniltmasi da isin tuzu biberi :T:

dizinin en önemli karakteri nazif baba ona bişey olursa dizi kalitesinden çok şey kaybeder umarım olmaz olursada dizinin devam etmesini istemem :))

ned got taki en iyi oyunculardan biriydi onuda katlettiler erkenden ama o dizinin avantajı gelenin gidenin yerini çabuk doldurabilmesi :) ama bizde bir nazif baba daha yok :)
Dizinim devam etmesi için bu gerekiyor..Bende Nazif Baba gibi bir adamın ölmesini istemem ama görünen o ki başka çare yok.Mahir 3'üncü sezonunda düşmanlarıyla savaşması gerekiyor,hem siz demiyormuydunuz aşk'dan sıkıldık diye!

Dizinim devam etmesi için bu gerekiyor..Bende Nazif Baba gibi bir adamın ölmesini istemem ama görünen o ki başka çare yok.Mahir 3'üncü sezonunda düşmanlarıyla savaşması gerekiyor,hem siz demiyormuydunuz aşk'dan sıkıldık diye!

aşk tan sıkıldık derken aşk haricindeki en güzel sahnelerin mimarını öldürün demedik :)

hakime ölsün mahir sinirlenip intikamını alsın bu benim için daha uygun bir senaryo olur :))

Kafamda bin bir soru dolasiyor suan.

Tahmin:

Yargitay baskani insafa geldi ve Mahir-Feride'yi dinledi, ama yine de ise yaramadi ve mahkeme görüldü, Nazif Kara tutuklu yargilandi ve hapishaneye geri döndü. Turgut'ta bunu duydu ve bu yüzden sinirli tavirlar icerisinde cünkü ayni avlu da hava alacaklar?!

Öte yandan Nazif Baba hapishaneye gitmeden Yasin-Songülü birlestirmek istiyor ama silahlar patlayacak Yilan'in karari üzerine. Polisler bence hala Orhan yüzünden geldi eve.

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,359
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06