Karadayı 58.Bölüm Yorumları

Ya ben bu Turguta bir gram acimam arkadas. Bu ne 4 ayak üstüne düsen kedi gibi üstüne birde 9 canli. Ya yemin ediyorum ekmek sahnesi olsun lahmacun sahnesi olsun acimisligima bin pismanim. Yok ya bu adami evire cevire asmak yetmez. Mahir bunu döve döve gebertsin ya.

Evet.. dediklerim bir bir olacak. Nazif Baba asilacak ve bu ask vicdan azabindan imkansiz hale gelecek.

Evet.. dediklerim bir bir olacak. Nazif Baba asilacak ve bu ask vicdan azabindan imkansiz hale gelecek.

sanmıyorum son sahnede yargıtay başkanı gelipte tek tek ne yapacağını anlattı ya ?

demekki hiçbişey yapamayacak :)

Yargıtay hakimi bi dinleyeydi Mahir&Feride 'yi iyiydi ya oldu mu bu şimdi..

normalde o eve kadar gitmesi hataydı ama neyse??

orhanın planı güzeldi ama turgut son anda çözdü işi ben orhanın turgutu zor durumda bırakmak için plan yaptığını düşünmüştüm oysa kaçacakmış keklik :)

Turgut serdar'dan lahmacun istiyo limonu bol koy sonra arkasındanda acısı bol olsun dediği yere iyi güldüm )) @destere

sanmıyorum son sahnede yargıtay başkanı gelipte tek tek ne yapacağını anlattı ya ?

demekki hiçbişey yapamayacak :)

normalde o eve kadar gitmesi hataydı ama neyse??

orhanın planı güzeldi ama turgut son anda çözdü işi ben orhanın turgutu zor durumda bırakmak için plan yaptığını düşünmüştüm oysa kaçacakmış keklik :)
Ama şunu unutmayalım 1970'lerde hakimler soruşturmada yapabiliyorlardı,şimdilerde bu görevi sadece savcılar yapıyor

Turgut serdar'dan lahmacun istiyo limonu bol koy sonra arkasındanda acısı bol olsun dediği yere iyi güldüm )) @destere

serdar dalgasını geçiyor:) o vatandaşın emekli olacağıda yok cezaevinin demirbaşı :)

Ama şunu unutmayalım 1970'lerde hakimler soruşturmada yapabiliyorlardı,şimdilerde bu görevi sadece savcılar yapıyor

soruşturma kısmına bişey demedim bizzat eve kadar gidipte gözleriyle şahit olması durumundan bahsettim :)

kesinlikle bişey olmaz ?

ben gelecek hafta olumlu bir sürpriz bekliyorum feride cephesinden

bu arada son yazıları dibine kadar izledim önümüzdeki bölümün fragmanı çıksın diye çıkmadı ?:)
Çetin Tekindor kadar sahici oynayan bir adam görmedim.Adam oynamıyor adeta rolü yaşıyor.

Ne diyorsun Mehmet Saim Bey'le olan sahnesine?

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,354
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06