Karadayı 56.Bölüm Yorumları

aga bende kenan fanıyım ama necati şaşmaz dersen orda dur kenanın önüne mematiyi bile almam ama necati şaşmaz ı alırım herşeyiyle dört dörtlük bi insan idolümdür o :D
Bu konuda sabaha kadar tartışsak birbirimizi ikna edemeyiz o yüzden kalp kırmaya gerek yok.Birbirimizin sevdiklerine saygı gösterelim yeter.:)

aga 2 dk ya izlicem off be kenan imirzalıoğlunun karizmasının tavan yaptığı zamanlar şu tipe baksana karizma inanılmaz
acı hayattaki karizmasının yanına dünyada yaklaşabilecek bi insan yok abartmıyorum
Aynen ozamanlar bir başkaydı :)

süper ya izleyince hemen hatırladım karadayıda bunun binde birini göremeyiz süper ya :D 2.10 numanın vurulması ve betonun(yanlış olabilir) o müthiş gülüşü :kiki:
az taklidini yapmadım o gülüşün müthişti gerçekten gülüp tükürürdü :D

arkadaş yok böyle bi gülüş ya :F:F 2.10 a dikkat :D

kenanın inanılmaz karizması heyt be

süper ya izleyince hemen hatırladım karadayıda bunun binde birini göremeyiz süper ya :D 2.10 numanın vurulması ve betonun(yanlış olabilir) o müthiş gülüşü :kiki:
az taklidini yapmadım o gülüşün müthişti gerçekten gülüp tükürürdü :D

arkadaş yok böyle bi gülüş ya :F:F 2.10 a dikkat :D

kenanın inanılmaz karizması heyt be
Ölümde farketmez!Numan :D

Aksiyonu Kurtlar Vadisinde izleyeceğiz Aşk'ıda Karadayı'da..Bu kadrodan Kenan,Necdet ve Yılan hariç zaten aksiyon çıkmaz.
Dizinin aşk üzerine kurulduğu her halinden belli.

Aksiyonu Kurtlar Vadisinde izleyeceğiz Aşk'ıda Karadayı'da..Bu kadrodan Kenan,Necdet ve Yılan hariç zaten aksiyon çıkmaz.
Dizinin aşk üzerine kurulduğu her halinden belli.
aynen bu şekilde kabul etmek lazım bu saatten sonra bişey değişmez :D

Birde unutmuşum yazmayı Cem Karcı'ydı bu bölümün yönetmeni nedendir onun yönettiği bölümler daha çok reyting alıyor.

aynen bu şekilde kabul etmek lazım bu saatten sonra bişey değişmez :D
Ben orayı anlamadım şimdi sorayım sen Kenan'ın önüne kimi koymazsın Memati'de dedin açsana biraz. @takas

Birde unutmuşum yazmayı Cem Karcı'ydı bu bölümün yönetmeni nedendir onun yönettiği bölümler daha çok reyting alıyor.

Ben orayı anlamadım şimdi sorayım sen Kenan'ın önüne kimi koymazsın Memati'de dedin açsana biraz.
yani diyorum ki gürkan uygun u bile kenanın önüne koymam ama necati şaşmaz 1 numaradır benim için :D

neyse herkese iyi geceler agalar

Suat'ın ölüm şekli saçmalamış neyse nazardır o nazar.:)

21abcb4a1bbfd43ae7031882562277ba.jpg

aynen :D 4 te oktay kaynarcaydı normalde hatta çakır zamanı 1 numaram açık ara oydu sonradan düştü malesef :( yine de hemşerim olduğu için severim onu 4.sırada da oktay kaynarca var
Ben Kenan,Necati ve Gürkan'ıda çok seviyorum sıralama yapmayacağım tabi Kenan'la Necati Gürkan'dan bir adım önde..

Bu bölümü izleyemedim kuzenler gelmiş takıldık biraz mahkeme sahnene bakabildim

@takas Sarp Levendoğlunun oynadığı Gece Gündüz dizi de çok güzel ha Karanın oynadığı bölüm efsanedir benim.için :D O dizi Karadayıdan kat ve kat daha güzeldi bence Aksiyon-Komedi tam benlik :D

1.Sezon: Muhteşem aksiyonlu heyecanlı :Z
2.Sezon: Aşırı derece de aşk ve sıkıcı :(

Bu bölümü izleyemedim kuzenler gelmiş takıldık biraz mahkeme sahnene bakabildim

@takas Sarp Levendoğlunun oynadığı Gece Gündüz dizi de çok güzel ha Karanın oynadığı bölüm efsanedir benim.için :D O dizi Karadayıdan kat ve kat daha güzeldi bence Aksiyon-Komedi tam benlik :D
Güzel mi :T:

yalnız turgut karısını öldürmekten tutuklandı savcı cinayetinden dolayı değil savcının ölümünden hala nazif sorumlu
turgut savcı ölümden dolayıda ceza almazsa bu dizi bitmez :):):)

Forum İstatistikleri

Konular
176,343
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06