Karadayı 56.Bölüm Yorumları

Mahir feride için otelin kapısında sabahladı nasıl sevmiyor,canını verir Feride için..
aile seçimi yapamıyor ben babamı seçerdim diyor ferideyede sende aileni seç diyor nasıl sevgi bu böyle
feride hiç düşünmeden ailesinden ayrılmayı göze alıyor burda mahirle feridenin sevgisinde çok fark var feride daha gözü kara davranıyor 😵😵😵

Sevdam.. ahu gözlüm.. sevdam... ahu gözlüm... evlenelim.. torun... deniz..

Ya hikaye bitti mi :T:

şu aşk sahnelerinden bıktım artık ya :D arkadaş yeter la yeter :D
kenan a ahu gözlüm sevdam falan filan bu tür laflar hiç yakışmıyor ya

aga senaristler diğer ay yapım dizilerini yazıyor karadayıyı bırakmışlar hiçbi gelişme olmadı bölümde
120 dakika dizi yapıyorlar %90'ı geyik muhabbeti ama Sbt'yede hiç inanmıyorum Karadayı yarın ab'de 12 reyting alırsa şaşırmam.

120 dakika dizi yapıyorlar %90'ı geyik muhabbeti ama Sbt'yede hiç inanmıyorum Karadayı yarın ab'de 12 reyting alırsa şaşırmam.
aga niye 10-11-12 alsın yav şuan rakipte yok neden 13-14 olmasın
hiç yükselemiyor dizi belli bi sınırı geçemiyor nedeni bu işte aksiyon yok sürekli aşk sahneleri neyse ne desem de lafta kalır senaristler aynı şekil devam edecek yapacak bişey yok

Yarin Total 9.5 AB 10-11 arasi.
yok aga totalde 11 gelir o kadar da değil

aga niye 10-11-12 alsın yav şuan rakipte yok neden 13-14 olmasın
hiç yükselemiyor dizi belli bi sınırı geçemiyor nedeni bu işte aksiyon yok sürekli aşk sahneleri neyse ne desem de lafta kalır senaristler aynı şekil devam edecek yapacak bişey yok

yok aga totalde 11 gelir o kadar da değil
Diziler eskisi gibi izlenmiyor bunu da göz önünde bulundurmak gerekiyor bence 10 üstü rakam çok iyi.

Yarin Total 9.5 AB 10-11 arasi.
Totalde 10'dan aşağı düşmez.

Bende @sürgünüm gibi 12'lerde dolanır diyorum ama AB'si için. Totali kestiremiyorum, çünkü çoluk çocuk ekran başindadair karnelerini almişlar veletler:X

Forum İstatistikleri

Konular
176,343
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06