Karadayı 56.Bölüm Fragmanı

kim vuruldu ya orayı çıkaran varmı?

Arkadaşlar mahir, Feride ve ya Nazif kara ölmedi bu belli.....Ama kim. ..Turgutmu?!?

0:21 durdurun fragmanı turgut vuruluyor yere düşüyor mahir turgutu kurtarmaya yöneliyor ama olmadı ama net görülüyor turgutun vurulduğu öffffff

bak fragman hemen çıkmış biz hemen çıkan fragman değil süper bölümler istiyoruz!
22.30 daki reklamdan sonra bölümü izlemedim daha aşırı derecede durgundu hareket yok dizide bu gidişle bırakırım zaten sırf kenan ın hatrına izliyorum ama o hatırda fayda etmez artık ya aksiyonlu adam gibi yapsınlar yada izlemem
bölümün %80 i aşk sahnesi mi olur ya kalan %10 da songülle zehranın tango sahnesi %5 feride ve babasının sinan muhabbeti
kalan %5 de belki hareket
belki sert bi eleştiri yaptım ama bu 1 bölümlük birşey değil dizi genel olarak durgun gidiyo aksiyondan ziyade aşk sahneleri çok daha fazla ben aşk dizisi izlemem

Son dakikalarda Mahir Yılan'ın adamlarını dövdü ve kezzapladı.

Suat .çünkü Turgut Suata''yakalanırsan ne yapacağını biliyorsun demi?''demişti.Suatta Turgutun kasdettiğini yapıcak.. @Forumdash @destere

Son dakikalarda Mahir Yılan'ın adamlarını dövdü ve kezzapladı.
aga 10 buçuğa kadar dizide tık yok ya yemin ediyom sıkıldım artık kalktım tv başından bilgisayarı açtım
sen gerçekten memnunmusun bu bölümden
hee bi de dizide uygunsuz sahneler epey fazla ikide bir öpüşme falan oluyo ailecek izliyoruz ben utanıyorum şahsen
kenan gibi adama aksiyonu yazaksın bunun başka yolu yok bak onun ölüsü reytingtir zaten ama daha fazlası için hareket-aksiyon şart
yav ezeli hatırlıyorum ben diğer haftayı sabırsızlıkla beklerdim heycanla beklerdim acı hayatta aynı şekil

evet suat olabilir doğru düşünmüşsün ?

0:21 de turgutun vurulduğu belli oluyor düşüyor

umarım vurulmuştur .. ama @sürgünüm ün dediği gibi ölenin suat olma ihtimali daha yüksek ?

oraları izlemedim ama turgut ölmez merak etmeyin finale doğru ölebeilir en fazla şimdi ölmez

Seninle hefikiriz senaristler Kenan İmirzalıoğlunu kullanmayı bilmiyorlar
Ama bu akşam ki Nazif Baba ve Mahir sahneside mükemmeldi bee
Nazif Babanın kızı Songül'e olan sevgisi kelimelerle anlatılacak gibi değil.
Çetin Tekindor resmen oyuncu olarak dünyaya gelmiş.

dizinin süresi çok uzun çoğu dizi 1 bucuk saat oynuyor şuan ama karadayı 2 saat 10 dakika sürüyor çok aşırı şekilde uzun olduğu için birde reklam arasıda vermiyorlar bunalabilirsin evet

üç kez izledim dediğin saniyede durdurdum ama bişey göremedim ?
20 24 arası turgutun kafası düşüyor

Suat intihar ediyor,Turgut değil kim niye vursun Turgut'u.
20 24 arası turgutun kafası düşüyor vurulduğu belli bence ama kendi ağzına sıkıyor gibi gördüğüm kadarıyla

reklam arası vermiyorlarmı ??

reklamlardan bunalıma girdim daha fazla ara verseler terelleli vaziyette dolaşacaktım

işte bunun sebebi senaristlerin kadın olması aga erkek olsaydı aksiyon şov yaparlardı

ne demek reklam vermiyolar sen diziyi nerden izliyon

o kadar uzun yapmasınlar ne gereği var 11.10 gibi bitsin dizi bu kadar basit
inanın bu bölümün çekilme süresi en fazla 2 gündür yani 2 günü geçmesi imkansız
fragmanı bölüm sonrası çıkarmışlar buna gerek yok ki aksiyonlu çekin hareketli çekin sağlam çekin ama fragman sonra çıksın önemli değil bu tarz durgun bölümlerle haftada 3 bölümde çekersin çekiyosunda zaten