- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Arkadaşlar mahir, Feride ve ya Nazif kara ölmedi bu belli.....Ama kim. ..Turgutmu?!?
Mahir Suat'ı mahkemeye çıkaracak bence o da intihar edecek.0:20 durdurun fragmanı turgut vuruluyor yere düşüyor mahir turgutu kurtarmaya yöneliyor ama olmadı ama net görülüyor turgutun vurulduğu öffffff![]()
0:21 de turgutun vurulduğu belli oluyor düşüyorkim vuruldu ya orayı çıkaran varmı?
Son dakikalarda Mahir Yılan'ın adamlarını dövdü ve kezzapladı.bak fragman hemen çıkmış biz hemen çıkan fragman değil süper bölümler istiyoruz!
22.30 daki reklamdan sonra bölümü izlemedim daha aşırı derecede durgundu hareket yok dizide bu gidişle bırakırım zaten sırf kenan ın hatrına izliyorum ama o hatırda fayda etmez artık ya aksiyonlu adam gibi yapsınlar yada izlemem
bölümün %80 i aşk sahnesi mi olur ya kalan %10 da songülle zehranın tango sahnesi %5 feride ve babasının sinan muhabbeti
kalan %5 de belki hareket
belki sert bi eleştiri yaptım ama bu 1 bölümlük birşey değil dizi genel olarak durgun gidiyo aksiyondan ziyade aşk sahneleri çok daha fazla ben aşk dizisi izlemem
aga 10 buçuğa kadar dizide tık yok ya yemin ediyom sıkıldım artık kalktım tv başından bilgisayarı açtımSon dakikalarda Mahir Yılan'ın adamlarını dövdü ve kezzapladı.![]()
0:21 de turgutun vurulduğu belli oluyor düşüyor![]()
0:21 de turgutun vurulduğu net görülüyor hatta turgut ağzına sıkıyor gibi kendisini vuruyor galibaevet suat olabilir doğru düşünmüşsün ?
umarım vurulmuştur .. ama @sürgünüm ün dediği gibi ölenin suat olma ihtimali daha yüksek ?
Seninle hefikiriz senaristler Kenan İmirzalıoğlunu kullanmayı bilmiyorlaraga 10 buçuğa kadar dizide tık yok ya yemin ediyom sıkıldım artık kalktım tv başından bilgisayarı açtım
sen gerçekten memnunmusun bu bölümden
hee bi de dizide uygunsuz sahneler epey fazla ikide bir öpüşme falan oluyo ailecek izliyoruz ben utanıyorum şahsen
kenan gibi adama aksiyonu yazaksın bunun başka yolu yok bak onun ölüsü reytingtir zaten ama daha fazlası için hareket-aksiyon şart
yav ezeli hatırlıyorum ben diğer haftayı sabırsızlıkla beklerdim heycanla beklerdim acı hayatta aynı şekil
0:21 de turgutun vurulduğu net görülüyor hatta turgut ağzına sıkıyor gibi kendisini vuruyor galiba![]()
Suat intihar ediyor,Turgut değil kim niye vursun Turgut'u.0:21 de turgutun vurulduğu net görülüyor hatta turgut ağzına sıkıyor gibi kendisini vuruyor galiba![]()
dizinin süresi çok uzun çoğu dizi 1 bucuk saat oynuyor şuan ama karadayı 2 saat 10 dakika sürüyor çok aşırı şekilde uzun olduğu için birde reklam arasıda vermiyorlar bunalabilirsin evetaga 10 buçuğa kadar dizide tık yok ya yemin ediyom sıkıldım artık kalktım tv başından bilgisayarı açtım
sen gerçekten memnunmusun bu bölümden
hee bi de dizide uygunsuz sahneler epey fazla ikide bir öpüşme falan oluyo ailecek izliyoruz ben utanıyorum şahsen
kenan gibi adama aksiyonu yazaksın bunun başka yolu yok bak onun ölüsü reytingtir zaten ama daha fazlası için hareket-aksiyon şart
yav ezeli hatırlıyorum ben diğer haftayı sabırsızlıkla beklerdim heycanla beklerdim acı hayatta aynı şekil
20 24 arası turgutun kafası düşüyorüç kez izledim dediğin saniyede durdurdum ama bişey göremedim ?
20 24 arası turgutun kafası düşüyor vurulduğu belli bence ama kendi ağzına sıkıyor gibi gördüğüm kadarıylaSuat intihar ediyor,Turgut değil kim niye vursun Turgut'u.
dizinin süresi çok uzun çoğu dizi 1 bucuk saat oynuyor şuan ama karadayı 2 saat 10 dakika sürüyor çok aşırı şekilde uzun olduğu için birde reklam arasıda vermiyorlar bunalabilirsin evet
20 24 arası turgutun kafası düşüyor
işte bunun sebebi senaristlerin kadın olması aga erkek olsaydı aksiyon şov yaparlardıSeninle hefikiriz senaristler Kenan İmirzalıoğlunu kullanmayı bilmiyorlar
Ama bu akşam ki Nazif Baba ve Mahir sahneside mükemmeldi bee
Nazif Babanın kızı Songül'e olan sevgisi kelimelerle anlatılacak gibi değil.
Çetin Tekindor resmen oyuncu olarak dünyaya gelmiş.
ne demek reklam vermiyolar sen diziyi nerden izliyondizinin süresi çok uzun çoğu dizi 1 bucuk saat oynuyor şuan ama karadayı 2 saat 10 dakika sürüyor çok aşırı şekilde uzun olduğu için birde reklam arasıda vermiyorlar bunalabilirsin evet
20 24 arası turgutun kafası düşüyor
20 24 arası turgutun kafası düşüyor vurulduğu belli bence ama kendi ağzına sıkıyor gibi gördüğüm kadarıyla