Feride'ye çok üzüldüm sevdikleri güvendikleri onu hep sırtından vuruyor.Kendi pacasini kurtarmak adina her pisligi yapacak düzeyde.Kizi orada hasta yatarken hastane yerine nikahi düsünüyor.. Ne sinir olmusum o sahnede..
Feride'ye çok üzüldüm sevdikleri güvendikleri onu hep sırtından vuruyor.Kendi pacasini kurtarmak adina her pisligi yapacak düzeyde.Kizi orada hasta yatarken hastane yerine nikahi düsünüyor.. Ne sinir olmusum o sahnede..
Feride'ye çok üzüldüm sevdikleri güvendikleri onu hep sırtından vuruyor.
Turgut oyuna devam ediyor,babasını kurtarmak için feride'den vazgeçemez mi..ister isteyebilir ama eli boş döner ?
Turgut Savcı hazırlamış olabilirmi bu planı,Hüseyin Savcıyla konuşmasını hatırlıyormusun.Ama artik oda aklini basina alsin. Melih gecen bölüm babasi "Feride ve Sinan'in nikahi" diye yargitay baskanina söylenirken dibinde duruyor ama hic gidip ablasina söylemiyor.
Turgut oyuna devam ediyor,babasını kurtarmak için feride'den vazgeçemez mi..
Melih'in ihaneti, Mehmet Saim Bey'in tehditi diren Mahir!
Turgut Savcı hazırlamış olabilirmi bu planı,Hüseyin Savcıyla konuşmasını hatırlıyormusun.
Ne dediğini duymadık ama Melih'in durumunu biliyordu yada Sinan babası Çetin Bey'den öğrendi bu planı o yaptıNe demisti?
Ne dediğini duymadık ama Melih'in durumunu biliyordu yada Sinan babası Çetin Bey'den öğrendi bu planı o yaptı
ikisinden biri ama hangisi?
bu nasl iştir ne olacak şimdi yine kötüler mi kazanacak mahir ne zaman gülecek..Ben hala Sinani bekliyorum. Daha cok sey olacak.
bu nasl iştir ne olacak şimdi yine kötüler mi kazanacak mahir ne zaman gülecek..
Melih fotorafları Yargıtay Başkanına verdi Sinan olmaz feride davadan alınınca Feride onunla evlenmez ki!Abi bilmiyorum ya. Mahir daha cok bekler..
Karadayı - 54.Bölüm Mahir&Sinan Dayak Sahnesi
Sinan boksör gibi gart alıyordu.yaaaa ben bunlar kavga ederken ileri geri sallanmalarına o tuhaf hareketlerine çok güldüm özellikle sinana hertarafı ayrı oynuyor hahaha napıyordu öyle onlar
1.13 1.20 arasına gül gül ölüyorum hahahahSinan boksör gibi gart alıyordu.
Boksör Sinan Bey'in boyunun ölçüsünü aldı Mahir1.13 1.20 arasına gül gül ölüyorum hahahah
Sinan boksör gibi gart alıyordu.
Sinan'ın yapmaya çalıştığı döner tekme denemesini gördük.gerçek hayatta ikisini karşılaştırsan sinan mahiri döver ?
sinanda daha bir profesyonel dövüşçü tipi var... bizim mahir kafakol kara mizah dövüş ustası