işte bu olmadı herşey ilk haliyle güzel
işte bu olmadı herşey ilk haliyle güzel![]()
ayyy çok büyük bir mantık hatası var turgutun babası iskender bey bu bölümde herşeyi gördüm mahirin sucu yok dedi ama turgutun vurulduğu bölümde iskender bey mahirin üstüne yürümüştü hani sadece konuşucaktın nerden çıktı bu silah dedi mahirin silahı getirdiğini kast etti sonra neden turgutu vurdun diye mahire bağırdı turgutu vurdun dedi bu bölümde ise öyle bişi yok diyor ayyyy artık bıktım bu mantık hatalarından senaristler salakmı sanıyolar bizleri![]()
Karadayı yorumlarına gel,Ömer'in iyi niyetini suistimal etmeyelim.
ayoll ne alakası var mahire sen bilerek vurdun diye üstüne yürümedimi kesinlikle o bölümde senaryo bu şekildeydio zamanki kameranın çekim açısı farklıydı şimdi farklı açıdan çekmişler açılar değişince sözler ve hareketlerde etkileniyor tabiki))
bence de bitsin ay yapım 4 diziyi aynı anda yapacak kapasitede değil şu an kurt seyit &şura başlasın karadayı bitsin
ayoll ne alakası var mahire sen bilerek vurdun diye üstüne yürümedimi kesinlikle o bölümde senaryo bu şekildeydi
senaristler baktılar mahirin kurtuluşu yok senaryoyu değiştirdiler büyük ihtimalle ama dizinin tadı kaçıyor böyle
Songül sayesinde çok sulu göz oldum ağlattı beni.
feridenin evinin önündeki mahirle yasin sahnesi yalan mı oldu ne?ben hala bekliyorum.Fragman verilmediheyecan dorukta.. gelecek hafta olmazsa O Ses'in finali ile cakisacak gibi yeni bölüm
Silmedim, tasidim![]()
dediğinde haklısın hata var olmaya var da sevdiğimiz diziye fok atmak istemiyoruz görmezden gel nolacak sanki)
aynı etkiyi bendede bıraktı istemsiz bir şekilde gözümde yaş geldi oysa sulu göz biride değilimdir ama bazen sahnelerde ister istemez gözlere hakim olunamıyor)
feridenin evinin önündeki mahirle yasin sahnesi yalan mı oldu ne?ben hala bekliyorum.![]()
bence bu bolumun yıldızı Songül'dü tebrikler Songül kara...dediğinde haklısın hata var olmaya var da sevdiğimiz diziye fok atmak istemiyoruz görmezden gel nolacak sanki)
aynı etkiyi bendede bıraktı istemsiz bir şekilde gözümde yaş geldi oysa sulu göz biride değilimdir ama bazen sahnelerde ister istemez gözlere hakim olunamıyor)
bence bu bolumun yıldızı Songül'dü tebrikler Songül kara...
Bu arada Songül'ün güzelligi ne olcak. @destere
ayyy birde bu gündüzken hemen gece olması nedir böyle yani bir binadan çıkarken gündüz ama çıktıktan sonra gece oluyorturgutun vurulduğu bölümde mahir turgutu çıkarırken gündüzdü ama hastaneye geldiler gece oldu
bu bölümde ise yasin ve feride adliyede otururken gündüzdü mahiri çıkaralım dediler ve dışarı çıktılar bir baktık gece olmuş
![]()
ayyy birde bu gündüzken hemen gece olması nedir böyle yani bir binadan çıkarken gündüz ama çıktıktan sonra gece oluyorturgutun vurulduğu bölümde mahir turgutu çıkarırken gündüzdü ama hastaneye geldiler gece oldu
bu bölümde ise yasin ve feride adliyede otururken gündüzdü mahiri çıkaralım dediler ve dışarı çıktılar bir baktık gece olmuş
![]()
Bu arada Songül'ün güzelligi ne olcak. @destere
Ben eskiden cok güzel dedigimde inanmamislardi
Cigdem sende her sözüne 'ayyyy' ile basliyorsun![]()
Songül ne kadar güzel diyip duruyorum. Meğersem kız 2008 Türkiye güzeliymiş.Ben eskiden cok güzel dedigimde inanmamislardi
"ayyyy" o benim de dikkatimi çekiyorBen eskiden cok güzel dedigimde inanmamislardi
Songül ne kadar güzel diyip duruyorum. Meğersem kız 2008 Türkiye güzeliymiş.![]()