Uzun zamandır duyduğum en iyi replik! "Gidemiyorum... Bi saniye daha kalsam yanında kıyamet kopmaz ki..."Aynen gelinlik nasıl nasıl giyilecek![]()
Uzun zamandır duyduğum en iyi replik! "Gidemiyorum... Bi saniye daha kalsam yanında kıyamet kopmaz ki..."Aynen gelinlik nasıl nasıl giyilecek![]()
Helal sana Songül helal..Kardeş dediğin budur!! Vallah'i gözlerim doldu.Donuk/kazulet Songül ilkkez döktürüyor laaağn![]()
![]()
Bilmiyorum ilkkez beğendimHelal sana Songül helal..Kardeş dediğin budur!! Vallah'i gözlerim doldu.
Sonunda Turgut'un planı bu defa tutmadı babasinı kaçırtamadı.Bilmiyorum ilkkez beğendim
İskender Bey'i Feride kurtardıOrhan itiraf ediyor
![]()
Feride farkı 😎Sonunda Turgut'un planı bu defa tutmadı babasinı kaçırtamadı.
Son dk'larFeride hanim evleneeksin ama haberin yokkk nasil olacak bu? @Forumdash
Koş mahir koş ferideyi kurtar bas nikahı kurtar sevdigini .Son dk'larReklamda girer birazdan
![]()
Eline sağlık
1973-1974 Nixon'da ağustos ayında istifa etmişti zaten.Eline sağlıkHuyum kursun reyting sayfasında lak lak yapmak bi başka
@sürgünüm sen hatırlıyormusun Karadayı hangi senede başlamişti?
Bende onu araştiriyorum şuan1973-1974 Nixon'da ağustos ayında istifa etmişti zaten.![]()
Kızın başini yaktılarkaradayı muhteşem bir bölümdü sonuda müthiş bitti ferideyi tuzağa düşürdüler..
Orhan nasıl bir kardeştir? Kardeş kelimesine bile yazık ediyor.
Aynen gelinlik nasıl nasıl giyilecek![]()
Songül sayesinde çok sulu göz oldum ağlattı beni.sonunda kardeşi imana getirdi ama
gelinliği karambole getirdiler![]()