Uzun zamandır duyduğum en iyi replik! "Gidemiyorum... Bi saniye daha kalsam yanında kıyamet kopmaz ki..."Aynen gelinlik nasıl nasıl giyilecek
Uzun zamandır duyduğum en iyi replik! "Gidemiyorum... Bi saniye daha kalsam yanında kıyamet kopmaz ki..."Aynen gelinlik nasıl nasıl giyilecek
Helal sana Songül helal..Kardeş dediğin budur!! Vallah'i gözlerim doldu.Donuk/kazulet Songül ilkkez döktürüyor laaağn
Bilmiyorum ilkkez beğendimHelal sana Songül helal..Kardeş dediğin budur!! Vallah'i gözlerim doldu.
Sonunda Turgut'un planı bu defa tutmadı babasinı kaçırtamadı.Bilmiyorum ilkkez beğendim
İskender Bey'i Feride kurtardıOrhan itiraf ediyor
Feride farkı 😎Sonunda Turgut'un planı bu defa tutmadı babasinı kaçırtamadı.
Son dk'larFeride hanim evleneeksin ama haberin yokkk nasil olacak bu? @Forumdash
Koş mahir koş ferideyi kurtar bas nikahı kurtar sevdigini .Son dk'larReklamda girer birazdan
Eline sağlık
1973-1974 Nixon'da ağustos ayında istifa etmişti zaten.Eline sağlıkHuyum kursun reyting sayfasında lak lak yapmak bi başka
@sürgünüm sen hatırlıyormusun Karadayı hangi senede başlamişti?
Bende onu araştiriyorum şuan1973-1974 Nixon'da ağustos ayında istifa etmişti zaten.
Kızın başini yaktılarkaradayı muhteşem bir bölümdü sonuda müthiş bitti ferideyi tuzağa düşürdüler..
Orhan nasıl bir kardeştir? Kardeş kelimesine bile yazık ediyor.
Aynen gelinlik nasıl nasıl giyilecek
Songül sayesinde çok sulu göz oldum ağlattı beni.sonunda kardeşi imana getirdi ama
gelinliği karambole getirdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?