Karadayı 51.Bölüm Yorumları

gerçekleşmez

kim polis olacak orhanmı asla ?

küçük nazif olabilir ilerde ama o çocukta çok konuşmaktan erkenden göçer gibi:)
Doğru yerlere takılmışssın da " Senin elinden hapse gideceğime ölmeyiği yeğelerim" lafı vardı.( O ağzını açma hareketi neydi yaaa :F:F ) Haa birde Yılan "ya ölürsen" demişti. Turgut "ya ölmezsem" demişti. Karakterin şansına bıraktılar orda da yine. Herhalükarda Mahir hapsi boylayacak.Turgut'un ölme gibi bi korkusu yok sanırım(karakterin yapısı olarak) Gazete olayına bende takıldım. Ama babasının durumunu yoklamiş adam:X

O kadar totoşlugu yapmaz. Şakayla gerçeği ayırt edebilecek yapısı oldugunu düşünüyorum:X

Edit: atlamiş olaya :F:F
Bu filmi anlamamışınız Cüneyt arkın sevdiği kızın babasını vuruyor,hüseyin peyda'yı.
Çünkü adamın Mehmet saim Bey'den farkı yok.

Doğru yerlere takılmışssın da " Senin elinden hapse gideceğime ölmeyiği yeğelerim" lafı vardı.( O ağzını açma hareketi neydi yaaa :F:F ) Haa birde Yılan "ya ölürsen" demişti. Turgut "ya ölmezsem" demişti. Karakterin şansına bıraktılar orda da yine. Herhalükarda Mahir hapsi boylayacak.Turgut'un ölme gibi bi korkusu yok sanırım(karakterin yapısı olarak) Gazete olayına bende takıldım. Ama babasının durumunu yoklamiş adam:X

O kadar totoşlugu yapmaz. Şakayla gerçeği ayırt edebilecek yapısı oldugunu düşünüyorum:X Edit: atlamiş olaya :F:F

vallahi bende diziyi kurtarmak için karakterin mantığı yapabilir kısmını çoğu sahnede kabul etmek zorunda kaldım ama dediğin kısımları karakter zor yapar gibi..
birincisi can havliyle yurtdışına kaçmaya çalışan adam neden aniden mahiri zor duruma düşürmek için kendi canını feda eder oldu
tam tersi mantık olarak turgutun son bölümlerde ilk önce feridenin babasını sonra diğer ortaklarını sonrada mahiri hapse göndermek için akıllıca plan yapmasını gerektirirdi?
neyse senin gibi yapayım karakterin mantığı böyle uygun görmüş olabilir diyorum..:)

dizide mantık hatasıda vardı dikkat ettinmi?

istanbulu iyi bilenler o sahnelere totolarıyla gülmüştür:)

Bu filmi anlamamışınız Cüneyt arkın sevdiği kızın babasını vuruyor,hüseyin peyda'yı.
Çünkü adamın Mehmet saim Bey'den farkı yok.

ben kardeş olayına takıldım:))

vallahi bende diziyi kurtarmak için karakterin mantığı yapabilir kısmını çoğu sahnede kabul etmek zorunda kaldım ama dediğin kısımları karakter zor yapar gibi..
birincisi can havliyle yurtdışına kaçmaya çalışan adam neden aniden mahiri zor duruma düşürmek için kendi canını feda eder oldu
tam tersi mantık olarak turgutun son bölümlerde ilk önce feridenin babasını sonra diğer ortaklarını sonrada mahiri hapse göndermek için akıllıca plan yapmasını gerektirirdi?
neyse senin gibi yapayım karakterin mantığı böyle uygun görmüş olabilir diyorum..:)
dizide mantık hatasıda vardı dikkat ettinmi?

istanbulu iyi bilenler o sahnelere totolarıyla gülmüştür:)

ben kardeş olayına takıldım:))
Kırmızı yerlere cevap veremicem ama mavi kısmı tamamen FEride'ye olan aşkından yaptiğina yoruyorum. Ben hala ilk 4.bölüm mü 5.bölüm mü ne Ferideye benzer biriyle tek gecelik olayı olmuştu Turgut'un. Ben onun cevabını bile bulamadım hala:F

Mantık hatası yok hacı o zaman İstanbul da trafik yok ki 5 dakikada sariyerdesin)))

tabiki zaten o dönem atla gitsen ankara hacettepeye de ulaşırsın öyle bir dönem? insanlar kendilerine roket takıp öyle gidiyordu:))

hadi sarıyer devlet hastanesi özel olsa sırf reklam için oraya gittiler diyececeğim:)

tabiki zaten o dönem atla gitsen ankara hacettepeye de ulaşırsın öyle bir dönem? insanlar kendilerine roket takıp öyle gidiyordu:))

hadi sarıyer devlet hastanesi özel olsa sırf reklam için oraya gittiler diyececeğim:)
Platosu sariyerde değil mi kadayinin diğerlerini çekerken aradan çıkalım demişler yada dönem Hastanesi havası vardır Şişli'de modern hastaneler dolu ondan olabilir

Platosu sariyerde değil mi kadayinin diğerlerini çekerken aradan çıkalım demişler yada dönem Hastanesi havası vardır Şişli'de modern hastaneler dolu ondan olabilir

hepsini geç okmeydanı hastanesi yayan 6 dakika ilerde arabayla bir dakika?

okmeydanı hastanesi o zaman yoktu deme kuruluşu 1970?:)

hepsini geç okmeydanı hastanesi yayan 6 dakika ilerde arabayla bir dakika?

okmeydanı hastanesi o zaman yoktu deme kuruluşu 1970?:)
Yaw sen hastanelerden çekim iznininin oyuncak mi sandın koridor bosaltilacak gece hasta olmayacak falan filan dönem dizisine koridorlar uyacak. Çok şartı var onun dönem dizilerinde o hata sayılmaz

Yaw sen hastanelerden çekim iznininin oyuncak mi sandın koridor bosaltilacak gece hasta olmayacak falan filan dönem dizisine koridorlar uyacak. Çok şartı var onun dönem dizilerinde o hata sayılmaz

sen bunu söylerken ne düşündün :)?

hastanelerde izin almalarına gerek varmı? dış cehhesini boyarsın bir döküntü binanın yazarsın üstüne hastane ismini içine girdikten sonra çekimlerinide yaparsın nerde yapacaksan?:)

ama darülacezede kalbinden vurulan birini acil olarak kaldırıyorsan hastaneye 25 kilometre ötedeki hastaneye değil yakındaki 50 hastaneden birine götürürsün

adamlar o sahnede otlanmıştıda neyse?

Diziyi bu aksam izliyorum. Ilk 40 dakikasini izledim lakin kafama bir soru takildi;

Turgut sabah geldi babasinin yanina. Mahir sabah erken kalkip gitti. Hemsire Turgut vurulduktan sonra ambülans gelinceye kadar ölür dedi.

Peki Hastane yolu niye bu kadar uzun oldu? Niye aksam üstü varildi? (b)