-potterhead-
Favori Üye
@sürgünüm son bölüm mü?
final haftaya 115.bölüm final yanı haftanın fragmanları pylaşıldı erkenden114 final değilmiydi? Yeni bölüm yazılıyor?
Bence Mahir ölmeyecek, Turgut acı çekerek ölecek.cnm turgut işin şakası tabikide
ben mutlu final beklemediğimi sana söylemiştim çok önceden yani feridenin finalde ölüp çocukları yaşayacak demiştim ama tam aksi olmuş gibi ama kenanın dizilerinde finalde kendisimi yoksa sevdiği kadınmı ölüceği belli olmuyor ama kenanın dizileri böyle cnm
deli yürekte sevdiği kadınla kenan ikisi birden ölmüştü acı hayatta sevdiği kadın ölmüştü ezelde bence kendisi ölmedi sevdiği kadın öldü
karadayıdada ikisinden birisinin ölmesini bekliyordum kenan ölmüş görünüyor yanı kenanın dizilerinde hiç sevdiği kadınla birlikte kenan yaşayamıyor 😵😵😵
ama final fragmanı ezelin final fragmanını anımsattı ezelin finalindede kenanın mezar taşı görünüyordu ve kenanın ölüp ölmediği belli olmadan bitti bu seferde öyle olabilir bakarsın son sahnede nazif babalar giderken arkada onlara gizlize bakan mahirin gölgesi görünür böyle bir son sahnede bekliyorum açıkcası🙂🙂🙂
mahir öldü süsü veriyor kendisine bence ben ezel gibi bir son sahne bekliyorum nazif babalar evi kapatıp giderken arkada mahirin glgesini görücez son sahnede bence ben öyle bir son sahne bekliyorum🙂Bence Mahir ölmeyecek, Turgut acı çekerek ölecek.![]()
Haftaya final yapıyor.@sürgünüm son bölüm mü?
Az önce öyle yazmamışsın ama... Şimdi tahminini değiştiriyor musun?mahir öldü süsü veriyor kendisine bence ben ezel gibi bir son sahne bekliyorum nazif babalar evi kapatıp giderken arkada mahirin glgesini görücez son sahnede bence ben öyle bir son sahne bekliyorum🙂
sen okumamıssın bence az önce ne yazdığıma bir daha bak cnmHaftaya final yapıyor.
Az önce öyle yazmamışsın ama... Şimdi tahminini değiştiriyor musun?![]()
Sevdiği kadın ölebilir yazmışsın ya.sen okumamıssın bence az önce ne yazdığıma bir daha bak cnm![]()
cnm önce kenanın dizilerini göz önüne alıp sevdiği kadın yada kendisi ölüyor oyüzden karadayıda bu seferde kenan ölmüş olabilir dedim sonra şu yazılarımıda ekledim çünkü ezel tarzı bir havası var finalin🙂🙂🙂Sevdiği kadın ölebilir yazmışsın ya.![]()
Ölü gibi gösterir son anda öğreniriz ölmediğini. 'en son umut ölür'cnm önce kenanın dizilerini göz önüne alıp sevdiği kadın yada kendisi ölüyor oyüzden karadayıda bu seferde kenan ölmüş olabilir dedim sonra şu yazılarımıda ekledim çünkü ezel tarzı bir havası var finalin🙂🙂🙂
ama final fragmanı ezelin final fragmanını anımsattı ezelin finalindede kenanın mezar taşı görünüyordu ve kenanın ölüp ölmediği belli olmadan bitti bu seferde öyle olabilir bakarsın son sahnede nazif babalar giderken arkada onlara gizlize bakan mahirin gölgesi görünür böyle bir son sahnede bekliyorum açıkcası🙂🙂🙂
aaa @sürgünüm şöyle bir ihtimalde var finali zaman atlamasıyla göstemelerinin bir sebebi olabilir mahir bu bölümde ölebilir ve final bölümünde direk mezarlık basında baslayabilirler kısaca mahirsiz bir final görme ihitmalimiz çok yüksek bence en azından finalin son sahneye kadar görünmeyebilir bu bölümün son sahnesinde vurulma ihtimali yüksek çünkü 🙂🙂🙂Sevdiği kadın ölebilir yazmışsın ya.![]()
Aradan yıllar geçer ve Turgut'un adamları Mahir'i öldürebilir. Bu da olabilir.aaa @sürgünüm şöyle bir ihtimalde var finali zaman atlamasıyla göstemelerinin bir sebebi olabilir mahir bu bölümde ölebilir ve final bölümünde direk mezarlık basında baslayabilirler kısaca mahirsiz bir sezon finali görme ihitmalimiz çok yüksek bence en azından son sahneye kadar görünmeyebilir bu bölümün son sahnesinde vurulma ihtimali yüksek çünkü 🙂🙂🙂
oda olabilir ama bu bölümün sonunda mahirin ölme sahnesiyle biticek final bölümü direk mezarlıktan baslıcak gibi hissediyorum ama mahirinde ölüceğine inanmak istemiyorum bir evinde içinde yanarak ölebilir ne bileyim cesedi bulunmayacak şekilde ölüm sahnesi yazılırsa eğer kendisine ölüm süsü verir finalin son sahnesindede mahirle biter ama eğer mahir kurşunla ölürse feridenin kucağında işte ozaman yaşama ihtimali yok malesef cesedi belli olmucak şekilde ölmesi gerekiyor bir umut olması için 🙂🙂🙂Aradan yıllar geçer ve Turgut'un adamları Mahir'i öldürebilir. Bu da olabilir.
Sen ne söylersen tersi çıkıyor. Ben Mahir'in ölmeyeceğine inanıyorum.oda olabilir ama bu bölümün sonunda mahirin ölme sahnesiyle biticek final bölümü direk mezarlıktan baslıcak gibi hissediyorum ama mahirinde ölüceğine inanmak istemiyorum bir evinde içinde yanarak ölebilir ne bileyim cesedi bulunmayacak şekilde ölüm sahnesi yazılırsa eğer kendisine ölüm süsü verir finalin son sahnesindede mahirle biter ama eğer mahir kurşunla ölürse feridenin kucağında işte ozaman yaşama ihtimali yok malesef cesedi belli olmucak şekilde ölmesi gerekiyor bir umut olması için 🙂🙂🙂
hahah ayoll bende mahir öldü gibi gösterilicek fragmanın son sahnesinde mahirin gölgesini görücez diyorum mahir ölmeyecek diyorum yani ama naziflerle mutlu mesut olmucak dediğim tersi çıkıcaksa mahir ölmesi gerekiyorSen ne söylersen tersi çıkıyor. Ben Mahir'in ölmeyeceğine inanıyorum.![]()