Karadayı 108.Bölüm Yorumları

Hahaha süperdi parmak izi alma operasyonu [emoji23] [emoji23] [emoji23]

Sonunda adalet yerini buluyor, yıllardır bunu bekliyorduk. Mehmet Saim Bey asılırsa bir kadeh rakı içeceğim. :)

Eski Mahir&Feride'nin tatlı atışmaları tutku sahneleri ne çok özlemişiz. :)

bölümün başını izleyemedim izleyip öyle yorum yapacam
diğer kısımlar çok iyiydi

dün beşiktaş maçından sonra 22:00 karadayıyı izlemeye hazırlanıyordum
ayy oda ne beşiktaşımız son dakıka gol attı benim çığlıklarım babişkomun böğürmeleri apartmanı ayağa kaldırdık:F:F:F
anneciğim babam ve beni bu sefer kötü fırçaladı ve televizyon falan artık yok diye kapatınca karadayının son 1 saat kısmınada izleyemedim:ppp:
bu sabah baktım youtubeden son bölümler çok kaliteli ve son sahnelere feride damga vuruyor yine öyle olmuş 🙂🙂🙂

dün beşiktaş maçından sonra 22:00 karadayıyı izlemeye hazırlanıyordum
ayy oda ne beşiktaşımız son dakıka gol attı benim çığlıklarım babişkomun böğürmeleri apartmanı ayağa kaldırdık:F:F:F
anneciğim babam ve beni bu sefer kötü fırçaladı ve televizyon falan artık yok diye kapatınca karadayının son 1 saat kısmınada izleyemedim:ppp:
bu sabah baktım youtubeden son bölümler çok kaliteli ve son sahnelere feride damga vuruyor yine öyle olmuş 🙂🙂🙂
bende akşam başını izleyemedim canım ya yeğenim var 7 yaşında vede 4 yaşında bir
yeğenim var geldiler akşam izlettirmediler bana yahu stv de dizi izliyor yeğenim
sonlarını izledim feride gerçekten iyide son bölümlerde fazlamı iyi ne
mahirle müdürün evine giriyor kapıyımı çalsak diyor o saatte kapımı çalınır feridem ya🙂🙂

Forum İstatistikleri

Konular
176,306
Üyeler
8,561
Son Üye
Kcrosfahre