Karadayı 104.Bölüm Fragmanı

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un olduğu atv'nin sevilen dizisi Karadayı'nın 104.bölüm fragmanı yayınlandı.​
Karadayı 104. bölüm Feride’nin hayatının şokunu yaşamasına sahne olacak! Hatırlanacağı üzere Nazif baba son bölümde Mahir'e silah çeken Mehmet Saim’i vurmuştu. Yeni bölümde cinayeti Mahir üstlenecek. Babasına “Sen buraya hiç gelmedin.” diyecek! Peki savcıdan babasını vuranın Mahir olduğunu öğrenen Feride nasıl tepki verecek?​

Fragman 2

Son düzenleme:
Yavaş yavaş finale doğru gidiyoruz bakalım neler olucak.

Feride kıracak mı kelemi? Tahminleri alalım. :) @vadikızı @Çiğdem-
aaa bunu şuan birşey diyemem mehmet saimi kim öldürücek orası çok önemli eğer nazif baba öldürücekse mahirin kalemi kesinlikle kırılmaz nazif baba sonda anda kendisini öne atar ama memet saim iyilşir ve mahir öldürürse ozaman kalemini kırar 🙂🙂🙂

aaa bunu şuan birşey diyemem mehmet saimi kim öldürücek orası çok önemli eğer nazif baba öldürücekse mahirin kalemi kesinlikle kırılmaz nazif baba sonda anda kendisini öne atar ama memet saim iyilşir ve mahir öldürürse ozaman kalemini kırar 🙂🙂🙂
Nazif baba vurdu ya. 😱

Finalde Mahir asılabilir deheşet bir final bizi bekliyor.

Nazif baba vurdu ya. 😱
kim vurucak demiyorum kim öldürücek diyorum mehmet saim ölmedi bence eğer öldüyse ozaman mahirin kalemi kırırmaz nazif baba müsade etmez duygusal bir final izleriz ama mehmet saim kurtulursa ki ben kurtulucak diye düşünüyorum mahir öldürürse ozaman kalemi kırırlır öce bir bekleyelim kim öldürmüş olucak anzifmi mahirmi onu bir görmem lazım 😵

kim vurucak demiyorum kim öldürücek diyorum mehmet saim ölmedi bence eğer öldüyse ozaman mahirin kalemi kırırmaz nazif baba müsade etmez duygusal bir final izleriz ama mehmet saim kurtulursa ki ben kurtulucak diye düşünüyorum mahir öldürürse ozaman kalemi kırırlır öce bir bekleyelim kim öldürmüş olucak anzifmi mahirmi onu bir görmem lazım 😵
Mehmet Nazif Bey uyanınca doğrulayacaktır Mahir'in vurduğunu.

Mehmet Nazif Bey uyanınca doğrulayacaktır Mahir'in vurduğunu.
cnm mehmet saim kesin ölmüş oluyor o mahkeme sahnesinde bence mahir öldürmüş olucak yani mehmetten henüz kurtulamadınız
mehmet saim bence kurtulunca nazif babayı öldürücek mahirde mehmet saimi öldürüp final sahnesindeki gibi kabadayı olucak ben sana geçen yılda söyledim nazif baba ölmeden mahir o şekile bir kabadayı olmaz mehmet saim nazifi öldürücek 😵😵😵

Belkide Feride öldürecek bizim adamda suçu üstüne alcak bizim kadında kalemi kendi için kıracak ( pompy mode on ) :)

Fragman aslinda bekledigim gibi olmus. Mahir, sucu üstlenmis ve artik her sey finale odaklaniyor. Mahkeme sahnesi yakin.

Ama benim suan asil merak ettigim Feride, Mahir'i asip asmayacagi degil, Mehmet Saim bize cektirdigi tüm cilelerden tek bir kursun ile mi kurtulacak ve üstüne birde ameliyattan sag cikacak ve yargilanmayacak mi, yoksa yasayacak ve yargilanacak ve Mahir bildiklerini itiraf mi edecek? Turgut'ta tabi bunu destekleyecek?

2.FRAGMAN BOMBA!

Boksör Hilmi dönüyor, Orhan ölüyor. 😱

Boksör'ü özlemistik. :D Mahir yine haddini bildirecek ama Orhan ölecek gibi.