''Kara Sevda''dan Büyük Başarı!

Bu konuda yapamazsın bunu başka sefere artık.

Bir ay yapım CEO'su Ay yapıma ait diziyi eleştiriyor😱

Dedim ya paralelcilerin işin. @xemrexxx EPÖ (emre paralel örgütü
) burakı bizim şirketle anlaşma sağlattı. Ben yoktum o ara ne forumda ne şirkette...
Senden bunları duymak çok üzücü durduk yerde diziyi kötülüyorsun ayrıca kötülediğin dizi Ay Yapımı bir kat daha yukarı taşımış oldu

Senden bunları duymak çok üzücü durduk yerde diziyi kötülüyorsun ayrıca kötülediğin dizi Ay Yapımı bir kat daha yukarı taşımış oldu
Yeni sezon projelerimiz başlıyor. O yuzden ay yapim şirketinin reklama ihtiyacı var

Demek emir'le kandırıldın
@sokak sanati kndırıldıgının farkına bile varamamiş kız
Bende takip ediyordum zaten 980 milyonu falan görmüştü sonra unuttum bakmaya dizi bitince. Konu benim olmalıydı

Tebrikler Zeymir ve Nihan'a

Sana lanet olsun pis ceo feriköy bebesi ben @Çiğdem- 'e demedim bile
aa sokak sanati izle kelimesini bile kullanmadı ayoll

yıldızlar yarısıyorda emir sahnelerini izlerken diziye başlamak istedim emir için aras ile birlikte en iyi karakter olmus vlla
sokak sanatina süpriz yapacam sana diyip 3-4 gün bekletmiştim yorum yapana kadar onada demedim

@sokak sanati mı yarişti emirle?

yarışıyor ama yarışmadan haber alınamıyor şuan ayoll
@sokak sanati
İşte bunlar hep illuminati metodları
@xemrexxx zamnında çok yaptı. Sonra bozdum oyununu... ben oyununu bozarken destek olan ve beni yalnız bırak co 'muz @mrt-06 vardı
artık my bile izlenmiyor

Neyse @sokak sanati iyi yerdennyarişmiş. Eğer finalde İçerde harici kimse yarişirsa bana da haber verin emire oy vereyim
sonuçta dizideki en iyi karakter

halit ergenç ile bende yarışıyorum avantaj bizde şuan