Gerçekler ne zamandan beridir iftara oldu? illuminati üyesi olan beni kandıramazsınız. Kızın beynini bulandırmışsınız önünü göremiyor. Sis bulutlarında dolaşiyor Siz batıyorsunuz yavaşça
Bu konuda yapamazsın bunu başka sefere artık.
Gerçekler ne zamandan beridir iftara oldu? illuminati üyesi olan beni kandıramazsınız. Kızın beynini bulandırmışsınız önünü göremiyor. Sis bulutlarında dolaşiyor Siz batıyorsunuz yavaşça
Bir ay yapım CEO'su Ay yapıma ait diziyi eleştiriyor😱Gerçekler ne zamandan beridir iftara oldu? illuminati üyesi olan beni kandıramazsınız. Kızın beynini bulandırmışsınız önünü göremiyor. Sis bulutlarında dolaşiyor Siz batıyorsunuz yavaşça
Naptim ki ben (gerçekten anlamadı)Bu konuda yapamazsın bunu başka sefere artık.
Naptim ki ben (gerçekten anlamadı)
Dedim ya paralelcilerin işin. @xemrexxx EPÖ (emre paralel örgütü ) burakı bizim şirketle anlaşma sağlattı. Ben yoktum o ara ne forumda ne şirkette...Bir ay yapım CEO'su Ay yapıma ait diziyi eleştiriyor😱
konudaki yorumlarını gördükçe böyle oluyoruz diyip konudan çıkıyorum 2 yıldır tüm starlarınız dökülürkene senin şirketi ayakta tutan diziye iyi davran biraz @Çiğdem-Naptim ki ben (gerçekten anlamadı)
Kötü demiyorum, iyi de deiyorum. İzleyipte n'apıcanKötü dizi algısı yapiyon
Star saolsun kanalın tek iyi işiydikonudaki yorumlarını gördükçe böyle oluyoruz diyip konudan çıkıyorum 2 yıldır tüm starlarınız dökülürkene senin şirketi ayakta tutan diziye iyi davran biraz @Çiğdem-
Senden bunları duymak çok üzücü durduk yerde diziyi kötülüyorsun ayrıca kötülediğin dizi Ay Yapımı bir kat daha yukarı taşımış olduDedim ya paralelcilerin işin. @xemrexxx EPÖ (emre paralel örgütü ) burakı bizim şirketle anlaşma sağlattı. Ben yoktum o ara ne forumda ne şirkette...
Yeni sezon projelerimiz başlıyor. O yuzden ay yapim şirketinin reklama ihtiyacı varSenden bunları duymak çok üzücü durduk yerde diziyi kötülüyorsun ayrıca kötülediğin dizi Ay Yapımı bir kat daha yukarı taşımış oldu
Ay yapımın iyileri arasında yerini aldı bu diziYeni sezon projelerimiz başlıyor. O yuzden ay yapim şirketinin reklama ihtiyacı var
Demek emir'le kandırıldın @sokak sanati kndırıldıgının farkına bile varamamiş kız
Kendin cevabı vermişsin İçerde daha kaç ülkede yayınlandı? Kara sevda iki sezon oldu.
Sus bee @Çiğdem- çektiniz bir batakliğa hissetirmeden boğulacak. Ama kurtarmıcam. Nasıl beğendiği erkek gay çıkıyorsa beğendiği dizi leş çıkacak artık Forumdash kurtaracak mı? ama yoooooooğğğk Asla
aa sokak sanati izle kelimesini bile kullanmadı ayollBende takip ediyordum zaten 980 milyonu falan görmüştü sonra unuttum bakmaya dizi bitince. Konu benim olmalıydı
Tebrikler Zeymir ve Nihan'a
Sana lanet olsun pis ceo feriköy bebesi ben @Çiğdem- 'e demedim bile
@sokak sanati mı yarişti emirle?aa sokak sanati izle kelimesini bile kullanmadı ayoll
yıldızlar yarısıyorda emir sahnelerini izlerken diziye başlamak istedim emir için aras ile birlikte en iyi karakter olmus vlla sokak sanatina süpriz yapacam sana diyip 3-4 gün bekletmiştim yorum yapana kadar onada demedim
İşte bunlar hep illuminati metodları @xemrexxx zamnında çok yaptı. Sonra bozdum oyununu... ben oyununu bozarken destek olan ve beni yalnız bırak co 'muz @mrt-06 vardı artık my bile izlenmiyoryarışıyor ama yarışmadan haber alınamıyor şuan ayoll @sokak sanati
halit ergenç ile bende yarışıyorum avantaj bizde şuanİşte bunlar hep illuminati metodları @xemrexxx zamnında çok yaptı. Sonra bozdum oyununu... ben oyununu bozarken destek olan ve beni yalnız bırak co 'muz @mrt-06 vardı artık my bile izlenmiyor
Neyse @sokak sanati iyi yerdennyarişmiş. Eğer finalde İçerde harici kimse yarişirsa bana da haber verin emire oy vereyim sonuçta dizideki en iyi karakter
Halit'i severim ama Emir bizde çaliştiği için oyum @sokak sanati na gider k.bakmahalit ergenç ile bende yarışıyorum avantaj bizde şuan
Halit'i severim ama Emir bizde çaliştiği için oyum @sokak sanati na gider k.bakma