Kara Sevda Latin Amerika'da

xemrexxx

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
161,685
Puanı
1,060
Star TV'nin yeni sezon dizilerinden Kara Sevda'nın yurtdışı satışları başladı.

Başrollerinde Burak Özçivit,Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu, Burak Sergen ve Zerrin Tekindor gibi isimlerin yer aldığı Ay Yapım imzalı dizi 9 Latin Amerika ülkesine birden satıldı. Şili, Peru, Bolivya, Nikaragua, Kosta Rika, Honduras, Dominik Cumhuriyeti , Guatemala ve El Salvador'a satılan dizinin diğer ülkelere satışı için görüşmeler devam ediyor.

Dizi daha önce de 24 Ortadoğu ülkesine yayın yapan OSN tarafından satın alınmıştı.
indir.jpg

@destere @Çiğdem- @sokak sanati @mrt-06 @Forumdash @sürgünüm @ABAY_06 @Bully @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Aserat @denizz19

Bir Karadayı olamaz asla idare ediyor şimdilik ben tutmaz diyodum ama yanılttı beni bayada iyi gidiyor Çarşamba günü.

@mrt-06 diyeceğimi demiş @xemrexxx ay yapımın 1 dizisi var suan piyasada bırak o da satılsın:A az önce pala bıyık filan demiştim onu buraya yazmamişmiydim(b)

@mrt-06 diyeceğimi demiş @xemrexxx ay yapımın 1 dizisi var suan piyasada bırak o da satılsın:A az önce pala bıyık filan demiştim onu buraya yazmamişmiydim(b)
1 dizisinin olması önemli değil diğer dizileri bu ka hızlı gitmiyordu :A ayrıca dediğim gibi aydirik yapımın yok olmaya yüz tutmuş itibarını pala bıyık kurtrdı senin için büyük dert:A

1 dizisinin olması önemli değil diğer dizileri bu ka hızlı gitmiyordu :A ayrıca dediğim gibi aydirik yapımın yok olmaya yüz tutmuş itibarını pala bıyık kurtrdı senin için büyük dert:A
Hızlı mı? :F sezon finali geldi neresi hızlı? Normal hızda satılmış işte. Kaldıki latam eski dizileri yayınlıyordu en yeni (onlara uyan) bu dizi var. Tr de dizi mi var başka? Ya tarihi yada mafyavari diziler cirit atıyor artık:T: heee totalin dibi dramları saymıyorum bile. Nerde kaldı o eski villalı paranın para denmeyen partili şaşalı kimin eli kimin cebinde kalan diziler:(

Hızlı mı? :F sezon finali geldi neresi hızlı? Normal hozda satılmış işte. Kaldıki latam eski dizileri yayınlıyordu en yeni (onlara uyan) bu dizi var. Tr de dizi mi var başka? Ya tarihi yada mafyavari diziler cirit atıyor artık:T: heee totalin dibi dramları saymıyorum bile. Nerde kaldı o eski villalı paranın para denmeyen partili şaşalı kimin eli kimin cebinde kalan diziler:(
niye karagülü sılayı izliyorlar totalin dibi sorun değil onlar için :D bir tek kurt seyit ve şurayı bu hızda satabilmişti o da yayınladığı ülkelerin yarısında yayından kaldırıldı :A ayrıca kösem var gecenin kraliçesi var (ikisi de çoktan satılmıştır gerçi) ohb var hayat şarkısı var ama 40 yılda anca gider oralara:D
son 4 dizisi (kss-kpa-beş kardeş-analar anneler) erken final yapmış yurtdışında yeteri kadar ilgi görmemiş ay yapım pala bıyığa muhtaç kaldı neyse inşallah önümüzdeki sezon düzelir:)))

niye karagülü sılayı izliyorlar totalin dibi sorun değil onlar için :D bir tek kurt seyit ve şurayı bu hızda satabilmişti o da yayınladığı ülkelerin yarısında yayından kaldırıldı :A ayrıca kösem var gecenin kraliçesi var (ikisi de çoktan satılmıştır gerçi) ohb var hayat şarkısı var ama 40 yılda anca gider oralara:D
son 4 dizisi (kss-kpa-beş kardeş-analar anneler) erken final yapmış yurtdışında yeteri kadar ilgi görmemiş ay yapım pala bıyığa muhtaç kaldı neyse inşallah önümüzdeki sezon düzelir:)))
Kösem ve gk satılsa coktan konusununacardın. Ben daha satıldı haberleri görmedim. Ay yapımın şu saydığın diziler arasından kpa ilk sezon izlemiştim. O da dizi gibi diziydi. 2.sezon tvden ve forumdan uzaklaşmiştim zaten. Anaları da ilk 2 bölüm izlemiştim(savunsam mı bilemedim) piyasa da hala eli yüzü düzgün agbye yakın dizi tadı ancak o var. Senin paladan hayır gelseydi çalılık satılırdı:X hala yayınlandı mı bilm,yorum bile.

Kösem ve gk satılsa coktan konusununacardın. Ben daha satıldı haberleri görmedim. Ay yapımın şu saydığın diziler arasından kpa ilk sezon izlemiştim. O da dizi gibi diziydi. 2.sezon tvden ve forumdan uzaklaşmiştim zaten. Anaları da ilk 2 bölüm izlemiştim(savunsam mı bilemedim) piyasa da hala eli yüzü düzgün agbye yakın dizi tadı ancak o var. Senin paladan hayır gelseydi çalılık satılırdı:X hala yayınlandı mı bilm,yorum bile.
çalılık rusya-ukrayna da yayınlandı balkan ülkeleri ve ortadoğuda yayınlanıyor şu an :A
ayrıca araştırmam lazım kösemle gk için kara sevda haberini de şans eseri gördüm :D pala bıyığın dizisi bile 40 ülke oldu neredeyse :D
dediğim gibi ay yapım kendisini bu günleri getirenleri geri toplamadıkça düzelemez:D