Herkes yalandan yazdı İşte bende yazdım unutmaGidiyorum dediğim konuyu oku bence.😉
Herkes yalandan yazdı İşte bende yazdım unutmaGidiyorum dediğim konuyu oku bence.😉
Herkes yalandan yazdı İşte bende yazdım unutma
Yoo aslında gayet temiz duygularımı sunmuştum ama şimdi vazgeçtim o özel duygularımdan Neyse dizi başlıyor çüzHerkesi kendin gibi sanıyorsun ne garip. Sen iki yüzlülük yapmış olabilirsin bu sana yakışıyor ama forumda herkes sen gibi 2 yüzlü değil. Forumda ki güzel arkadaşlara hakaret etme.
Yoo aslında gayet temiz duygularımı sunmuştum ama şimdi vazgeçtim o özel duygularımdan Neyse dizi başlıyor çüz
Hmm ok sen de çatla sen de ben de biliyoruz ki şahane yürütüyorumHerkes yalandan yazdı diyorsun sonra temiz duygularım diyorsun gerçekten boşsun neyse bence de böyle eşsiz bir dizinin konusunu bu pislikler ile kirletme. Gerekirse başka biri güncellesin konuyu zaten beceremiyorsun yada Yiğit gelene kadar boş kalsın yapma.
Hmm ok sen de çatla sen de ben de biliyoruz ki şahane yürütüyorum
O senin hasetinden kaynaklı canım Senin dışında hiç kimse hata bulmadı ben düzenlemesem kimse düzenlemeyecekti öyle beleşten konuşursun anca. O kadar reytingleri inceleyip konuya ekleme yapıyorum düzenli şekilde ama senin o kadar kör bir inadın var ki ağzından ateş püskürüyorsun resmen dinmeyen bir öfke içini yakıp kavuracak zamanla. Allah ıslah etsin seni diyebilirimHatalar ve iğrenç konu düzenin ile gerçekten berbat yürütüyorsun çok samimi söylüyorum berbat yani.
En son bu narsist egoyu @Harunnn60 bilir Danla'da görmüştüm ama o cidden mükemmeldi.
O senin hasetinden kaynaklı canım Senin dışında hiç kimse hata bulmadı ben düzenlemesem kimse düzenlemeyecekti öyle beleşten konuşursun anca. O kadar reytingleri inceleyip konuya ekleme yapıyorum düzenli şekilde ama senin o kadar kör bir inadın var ki ağzından ateş püskürüyorsun resmen dinmeyen bir öfke içini yakıp kavuracak zamanla. Allah ıslah etsin seni diyebilirim
Hahaha La oğlum sen nasıl bir şeysin Ya kendini nimetten sayabiliyor musun hala sırf gülmek için güldün bence ayakların çamura batmış kuyruğu dik tutmaya çalışanlar gibisin Sağ ol Ya yorumlarıma dikkat ederim senden nasıl korktum var yaHaykırdım. Cidden okurken haykırdım.
Foruma adım atar atmaz gömdüm egonu ezdim yaa bu patlamayı bekliyordum. Neyse alışırsın sen yine zamanla seni emellerime her zaman ki gibi. Hee şu var her zamankinden 2 kat dikkatli yorum yap radarıma yakalanma. Din kardeşiyiz netice de bu tavsiyem o sebeple.😉
Hahaha La oğlum sen nasıl bir şeysin Ya kendini nimetten sayabiliyor musun hala sırf gülmek için güldün bence ayakların çamura batmış kuyruğu dik tutmaya çalışanlar gibisin Sağ ol Ya yorumlarıma dikkat ederim senden nasıl korktum var ya
Hı Hı bekliyorum canım senin havanı söndürdüm artık kaybolNeyse zamanla o gülmeler sinir krizleri gerilmeler olacağı için sen şimdilik gül bence de.)
Hı Hı bekliyorum canım senin havanı söndürdüm artık kaybol
Ağla bence haline hadi naş konuyu kirletme Git Kara kızan dinleYaa sen cidden olayın senin alakalı olduğunu falan mı sanıyorsun. Çok absürtsün gülsem mi ağlasam mı karar veremedim.
Ağla bence haline hadi naş konuyu kirletme Git Kara kızan dinle
Sabahtan beri cevap yazıyor hala boş vaktim diyor Zaten boş bir insansın her anın boşÇok boş yaptın neyse boş vaktimde üzerinde stres atmaya devam edeceğim.
Sabahtan beri cevap yazıyor hala boş vaktim diyor Zaten boş bir insansın her anın boş
Hı Hı kesin öyledirYine karavana. Amaç sana cevap yazmak değildi forumda olacağımı hissettirmekti.
Emeğine sağlık@turkuazz gereken düzenleme yapıldı.