Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

En heyecanlı bölümleri izliyorsun tadından yenmez.

En heyecanlı bölümleri izliyorsun tadından yenmez.
55-61 arasını soluksuz izledim vlla

hele şu bölümler dahada heyecanlı geçecek gibi ama ozan oalyı @Yiğitt in dedği gibi çok kişi tarafından bir suikast gibi demişti
biri zehirlemiş biri boğmuş biri asmış
zehirleyeni boğanı bulduk şimdi sıra asanda asıl gebertende o kişi bence onuda buluruz inş

62. Bölüm gizem geliyor kudurursun

62. Bölüm gizem geliyor kudurursun

senin dedğin kadınmı olayı o çözecek demiştin herşey aydınlanıyor zaten bu gelip hazıra koancak

Asu cinayetide var 1-2 cinayet daha işlenecek onları inceleyecek.

İyi görüşürüz yarın 63 ile beraber yorum yap.
62 ve 63 izledim çok iyi bölümlerdi gerçekten

asuyu geberdi gösterdiler katili kim acaba diye merak ettim tufan biriyle konuştu yaptığım rol belli olucak diye bende asuyu tufan öldürdü sandım
meğer asuyla konuşuyormuş onun planıymış şok oldum 😱 aa bu tufanın ölümü çok üzdü beni
emirden sonra dizinin en iyi oyuncusuydu bence

şu polis kadını nereden bulmuşlar tek kelime ile rezalet ayoll
bukadar kötü rol yapmayı nasıl becermiş dizinin kalitesi 5 basamak düşmüş bu kadın sayesinde

emir kemali kaçırınca ozanı öldüreni söyledi ama kemal inanmadı ama emir kimi söyledi duymadık inş şu katili artık açıklarlar

şu sahne çok güzeldi gerçekten emir duygulandırdı

Emir ile bebek arasındaki diyalog oldukça iyi bir bölümde emir ile bebek evdeyken Nihan telefonda bebek ağlamasın diye ona bebeğin elini tutmasını söylüyor harika bir diyalog ortaya çıkıyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

aaa evet önceki yorumlarımda belirtmiştim emir ile deniz arasında çok güçlü bir bağ var denizin emire bakışları çok sıcak çok içten baba diyor şu sahneye bayılmıştım

aaa evet önceki yorumlarımda belirtmiştim emir ile deniz arasında çok güçlü bir bağ var denizin emire bakışları çok sıcak çok içten baba diyor şu sahneye bayılmıştım

Çok iyi bölümlerde sin asla aksiyon bitmiyor bu bölümlerde çok karmaşık

Asu'nun planı efsaneydi. Tufan ölünce ben çok şaşırmıştım. Muhteşem bi plandı.

Asu'nun planı efsaneydi. Tufan ölünce ben çok şaşırmıştım. Muhteşem bi plandı.
Çok iyi bölümlerde sin asla aksiyon bitmiyor bu bölümlerde çok karmaşık

55 DEN İTİBAREN bölümler süper

aa tabi tufanın ölümünü emir planladı asuyuda yine kurtardı

ama tufana çok üzüldüm yanı emire hainlik etsede seviyordum ben o karakteri

55 DEN İTİBAREN bölümler süper

aa tabi tufanın ölümünü emir planladı asuyuda yine kurtardı

ama tufana çok üzüldüm yanı emire hainlik etsede seviyordum ben o karakteri
O bölümü izleyince Tufan a bunların olacağı hiç beklenilmiyordu büyük sürpriz olmuştu Asu kaçarken ardından onu Tufan takip etti aksiyonu çok üst düzeydedi bolumun Asu yaptı yapacagini