Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

50. BÖLÜM

Aaa psikopat Emir, Nihan'a kafayı yediyordu. 😱 Bebek arabasını içinde bebek var diye denize attı. Nihan kahroldu orada.
Deniz bebeğin yakında Kemal'in olduğu ortaya çıkacak, az kaldı.

Bu arada uçurum sahnesi Delibal filminden, Ay Yapım yerleri aynı.

Aynen kalp krizi geçirdi ama öldüğü gösterilmedi. Ölmüş meğersek
Oha şu an 36. bölümdeyim Önder de mi ölmüş? 😱 Ben sadece Ozan öldü sanıyordum...
36. bölümle devam edelim

Nihalin babasını ertuğrulumuz almıştı adama ölüm sahnesi bile yazılmadan göndermişler
aa ama ozan ölüm süsü verdi sanıyordum gerçekten ölmüş

Emir 2.sezonada baya iyi başladı yere düştüğünde felç oldu sandım ama kurşun çıkmadığı için ara sıra olucakmış öyle şeyler emirin çıldırma anları zaten çok iyi
nihalinde kızını kaçırtıp yine getirdi ayağına

gıcık kemale nihaldend arbe gelince içimin yağları eridi ayoll
bir zaman atlaması yapıldı dizide bakalım diğer bölümlerde 1.sezon gibi aksiyonlu geçecekmi

Önder'in ölümüne hem üzüldüm, hem şaşırdım. Beklemiyordum.

52. BÖLÜM

Emir ve Asu'nun annesi gözlerini açtı, kadın sezona damgasını vuracak diye bekliyorum.
Kemal, Deniz'in ondan olduğunu öğrendi. Son sahnede Nihan kaza yaptı.

59. BÖLÜM

Oha oha oha... Zeynep vuruldu, inşallah ölmemiştir. Ölürse çok büyük şok yaşarım, zaten vurulması ayrı şok oldu. 😱

62. BÖLÜM

Oha diziye Gizem Karaca geldi.
Onu görmek sevindirdi, rolü de üzerine çok iyi olmuş. Çok beğendim kendisini. Dizinin bu bölümü beyin yaktı valla, senaristlere tebrikler. Asu öldü sanmaya başlamıştık ki yaşıyormuş.
Tufan ile baya iyi plan kurmuşlar, Kemal'i hapse sokacaklardı. Asu'yu bakalım kim ortaya çıkaracak?

Bu arada Ozan'ın mezarı açılacaktı ama Tarık mezarı boşaltmış. 😱 Psikopat...​

63. BÖLÜM

Her şey Emir'in tezgahı çıktı, Tufan öldü.
Üzüldüm doğrusu, severdim kendisini.
Büyük finale adım adım yaklaşıyoruz, bakalım neler olacak daha.

64. BÖLÜM

Ozan'ı zehirleyen Asu, boğan Zeynep, asan Tarık.
Garibimin suçu neydi de bu kadar şeye maruz kaldı.
Ozan yaşayabilirmiş aslında ama Tarık asınca her şey bitmiş, Ozan'ın katili Tarık o zaman.

@Çiğdem- benim son 10 bölüm kaldı, sen ne alemdesin?

36 izlemiştim en son cnm bugün yarın başlayacam kaldığım yerden 24 temmuzdan beri dizi izleyemedim bir türlü kalıcı dönüş yapamadım

Yok, öldü kesin ama ölüm şekli çok heyecanlı. Büyük heyecanlar seni bekliyor.
36 da öldüğünü kesin öğrenmiştim bende sezon finalinden sonra 1 bölüm bakabildim sadece ama ben hapisten kaçar diye düşünmüştüm tutmadı bakalım daha neler olmus senide artık etiket ederim yorumlarıma izlemişsin nasılsa

Tamam, her bölümü yorumlama. 3-4 bölümde bir yaz o zaman.