Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

50. BÖLÜM

Aaa psikopat Emir, Nihan'a kafayı yediyordu. 😱 Bebek arabasını içinde bebek var diye denize attı. Nihan kahroldu orada. :( Deniz bebeğin yakında Kemal'in olduğu ortaya çıkacak, az kaldı. :Z

Bu arada uçurum sahnesi Delibal filminden, Ay Yapım yerleri aynı. :A

Aynen kalp krizi geçirdi ama öldüğü gösterilmedi. Ölmüş meğersek:D
Oha şu an 36. bölümdeyim Önder de mi ölmüş? 😱 Ben sadece Ozan öldü sanıyordum...
36. bölümle devam edelim :Z:Z:Z

Nihalin babasını ertuğrulumuz almıştı adama ölüm sahnesi bile yazılmadan göndermişler :A :A :A aa ama ozan ölüm süsü verdi sanıyordum gerçekten ölmüş :( :( :(

Emir 2.sezonada baya iyi başladı yere düştüğünde felç oldu sandım ama kurşun çıkmadığı için ara sıra olucakmış öyle şeyler emirin çıldırma anları zaten çok iyi :A nihalinde kızını kaçırtıp yine getirdi ayağına :F

gıcık kemale nihaldend arbe gelince içimin yağları eridi ayoll :Z bir zaman atlaması yapıldı dizide bakalım diğer bölümlerde 1.sezon gibi aksiyonlu geçecekmi :A

36. bölümle devam edelim :Z:Z:Z

Nihalin babasını ertuğrulumuz almıştı adama ölüm sahnesi bile yazılmadan göndermişler :A :A :A aa ama ozan ölüm süsü verdi sanıyordum gerçekten ölmüş :( :( :(

Emir 2.sezonada baya iyi başladı yere düştüğünde felç oldu sandım ama kurşun çıkmadığı için ara sıra olucakmış öyle şeyler emirin çıldırma anları zaten çok iyi :A nihalinde kızını kaçırtıp yine getirdi ayağına :F

gıcık kemale nihaldend arbe gelince içimin yağları eridi ayoll :Z bir zaman atlaması yapıldı dizide bakalım diğer bölümlerde 1.sezon gibi aksiyonlu geçecekmi :A
Önder'in ölümüne hem üzüldüm, hem şaşırdım. Beklemiyordum. :(

Önder'in ölümüne hem üzüldüm, hem şaşırdım. Beklemiyordum. :(
Kara sevda sezon arası yapınca ertuğrul kadrosuna katılmıştı oyüzden çıkıcağıı tahmin ediyordum ama sahne bile yazılmamıs :A

bizim dizimizin kötü adamıydı :A :A :A
2017_03_15_19_04_181.png

52. BÖLÜM

Emir ve Asu'nun annesi gözlerini açtı, kadın sezona damgasını vuracak diye bekliyorum. :A Kemal, Deniz'in ondan olduğunu öğrendi. Son sahnede Nihan kaza yaptı. :(

59. BÖLÜM

Oha oha oha... Zeynep vuruldu, inşallah ölmemiştir. Ölürse çok büyük şok yaşarım, zaten vurulması ayrı şok oldu. 😱

62. BÖLÜM

Oha diziye Gizem Karaca geldi. :Z Onu görmek sevindirdi, rolü de üzerine çok iyi olmuş. Çok beğendim kendisini. Dizinin bu bölümü beyin yaktı valla, senaristlere tebrikler. Asu öldü sanmaya başlamıştık ki yaşıyormuş. :D Tufan ile baya iyi plan kurmuşlar, Kemal'i hapse sokacaklardı. Asu'yu bakalım kim ortaya çıkaracak? :A

Bu arada Ozan'ın mezarı açılacaktı ama Tarık mezarı boşaltmış. 😱 Psikopat...​

63. BÖLÜM

Her şey Emir'in tezgahı çıktı, Tufan öldü. :( Üzüldüm doğrusu, severdim kendisini. :D Büyük finale adım adım yaklaşıyoruz, bakalım neler olacak daha. :D

64. BÖLÜM

Ozan'ı zehirleyen Asu, boğan Zeynep, asan Tarık. :F Garibimin suçu neydi de bu kadar şeye maruz kaldı. :( Ozan yaşayabilirmiş aslında ama Tarık asınca her şey bitmiş, Ozan'ın katili Tarık o zaman. :(

@Çiğdem- benim son 10 bölüm kaldı, sen ne alemdesin? :D

64. BÖLÜM

Ozan'ı zehirleyen Asu, boğan Zeynep, asan Tarık. :F Garibimin suçu neydi de bu kadar şeye maruz kaldı. :( Ozan yaşayabilirmiş aslında ama Tarık asınca her şey bitmiş, Ozan'ın katili Tarık o zaman. :(

@Çiğdem- benim son 10 bölüm kaldı, sen ne alemdesin? :D

36 izlemiştim en son cnm bugün yarın başlayacam kaldığım yerden 24 temmuzdan beri dizi izleyemedim bir türlü kalıcı dönüş yapamadım :F

Yok, öldü kesin ama ölüm şekli çok heyecanlı. Büyük heyecanlar seni bekliyor. :Z
36 da öldüğünü kesin öğrenmiştim bende sezon finalinden sonra 1 bölüm bakabildim sadece ama ben hapisten kaçar diye düşünmüştüm tutmadı bakalım daha neler olmus senide artık etiket ederim yorumlarıma izlemişsin nasılsa :A

36 da öldüğünü kesin öğrenmiştim bende sezon finalinden sonra 1 bölüm bakabildim sadece ama ben hapisten kaçar diye düşünmüştüm tutmadı bakalım daha neler olmus senide artık etiket ederim yorumlarıma izlemişsin nasılsa :A
Tamam, her bölümü yorumlama. 3-4 bölümde bir yaz o zaman. :A