Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

Emir'e yakışır bi müzik o. Efsane olmasında en büyük etken.
O zil sesi ilk olarak bu dizide yaygınlaştı birçok kişinin zil sesi bu olmaya başladı
27.bölüm yorumunuda yapalım yatmadan bol aksiyonlu 26.bölümden sonra biraz durgun gibiydi ama son sahne çok iyiydi

nihal emir kaçtılar onların dağ evinde vıcık vıcık sahneleri çok sıkıcıydı
zeynep ile ozanda onlarla birlikteydi ozan polise teslim olacaktı ama zeynep hamile olduğunu öğrendi ve emire babası sen olabilirsin dedi emirde ne malum o evde 2 yatak odasında mekik dokuyorsun dedi

zeynep 40 yılın başı işe yaradı ayoll emire nihallerin yerini söyledi emir son sahnede nihalin karşısına dikildi

Çok iyi sezon finalini yakalarsın
bu arada bu bölümlerde ortalık çok karışacak

12. BÖLÜM

Kemal bu bölümde bıçaklandı, görüntüleri Nihan'a götürmek için yaralı haliyle arabayı kullandı. Kıyamamm.

Emir ve Zeynep aşkı da ilerliyor, Zeynep kendini iyice kaptırdı. Salih ve Zeynep ipleri kopardı diyebiliriz. Şimdilik olaylar bu şekilde ilerliyor.

28.bölüm
aa emir kemalin sevdikleriyle tehdit etti nihali leylayada zarar verince nihal geri döndü bu kemalle olan sahneleri çekilmiyordu zaten

sürekli emiri suçluyor nihal kemal ölmesin diye senleyim diye emirde sende bana şans vermediğin için bu durumda azmettiricimi oluyorsun dedi yine ağzının payını verdi

son sahnede kemal silah alıp emirin odasına geldi bakalım

29.bölüm
Kemal ve emir rus ruleti yaptılar nihal odaya gelince kemal şutlandı
kemal nihalin zorla emire döndüğünü düşünüp leylayı bıçaklayan hırsızı yakaladı ama birşey çıkaramadı

tufan asuyu seviyormuş bu adamada üzülüyorum
ZEYNEPİN GEREKSİZ ÇOK BOŞ SAHNESİ var bıkkınlık geldi artık
son sahnedede emirin odasında yakalandı hem kemale hem nihale bakalım ne yalan uyduracak

@sokak sanati @turkuazz

@sokak sanati

Zeynep bir ara çok bıktırdı aslında burda haklısın
ayrıca yalanları asla bitmiyor onun bulur bir yalan

Tarıkla Fehimeye çok fazla sinir oluyorum ayrıca Tarık çok fazla sinir oluyorum
bazı sahnelerinde saflıkta ayrı bir başarı sağlıyor
aa pardon emirin babası diyecektim

tufana zülüyorum annesini buldu şimdide asudan yana üzülüyor bir yüzü gülmedi

O silahlı sahne güzeldi ama Emir cidden korkuyar Kemal gıcık bi şey kokmuyordu.s.s

Kaçıncı bölümdesin, ben şu an 13'ü izliyorum?
28 i yorumladım en son 29 dayım

gündüz 2 akşam 2 şeklinde 4 bölüm götürdüm 35 de sezon finaliymiş köye gitmeden sezon finalini tamamlayıp gitmek istiyorum ağustosa kadar ara vericem sende o sırada yetişirsin bana