Sanırım 35.bölüm oluyor o bölümde çok karışık bir bölüm oluyor35 mi sezon finali köye gitmeden sezon finalini tamamlamam lazım sonra ağustosa kadar ara vericem diziye@sokak sanati
Sanırım 35.bölüm oluyor o bölümde çok karışık bir bölüm oluyor35 mi sezon finali köye gitmeden sezon finalini tamamlamam lazım sonra ağustosa kadar ara vericem diziye@sokak sanati
aa şu emirin telefon sesini her bölüm nuutuyorum her çaldığında bu ne diyorumSanırım 35.bölüm oluyor o bölümde çok karışık bir bölüm oluyor
O zil sesi ilk olarak bu dizide yaygınlaştı birçok kişinin zil sesi bu olmaya başladıaa şu emirin telefon sesini her bölüm nuutuyorum her çaldığında bu ne diyorum
öcüler huykuruyor sanki
@sokak sanati
aa şu emirin telefon sesini her bölüm nuutuyorum her çaldığında bu ne diyorum
öcüler huykuruyor sanki
@sokak sanati
Diziyi daha ilk bölümlerde izlerken bu diziye nasıl bir etki sağladığı anlaşılıyordu aslındaEmir'e yakışır bi müzik o. Efsane olmasında en büyük etken.
Emir'e yakışır bi müzik o. Efsane olmasında en büyük etken.
27.bölüm yorumunuda yapalım yatmadan bol aksiyonlu 26.bölümden sonra biraz durgun gibiydi ama son sahne çok iyiydiO zil sesi ilk olarak bu dizide yaygınlaştı birçok kişinin zil sesi bu olmaya başladı
Çok iyi sezon finalini yakalarsın27.bölüm yorumunuda yapalım yatmadan bol aksiyonlu 26.bölümden sonra biraz durgun gibiydi ama son sahne çok iyiydi
nihal emir kaçtılar onların dağ evinde vıcık vıcık sahneleri çok sıkıcıydızeynep ile ozanda onlarla birlikteydi ozan polise teslim olacaktı ama zeynep hamile olduğunu öğrendi ve emire babası sen olabilirsin dedi emirde ne malum o evde 2 yatak odasında mekik dokuyorsun dedi
zeynep 40 yılın başı işe yaradı ayoll emire nihallerin yerini söyledi emir son sahnede nihalin karşısına dikildi
Zeynep bir ara çok bıktırdı aslında burda haklısın28.bölüm
aa emir kemalin sevdikleriyle tehdit etti nihali leylayada zarar verince nihal geri döndü bu kemalle olan sahneleri çekilmiyordu zaten
sürekli emiri suçluyor nihal kemal ölmesin diye senleyim diye emirde sende bana şans vermediğin için bu durumda azmettiricimi oluyorsun dedi yine ağzının payını verdi
son sahnede kemal silah alıp emirin odasına geldi bakalım
29.bölüm
Kemal ve emir rus ruleti yaptılar nihal odaya gelince kemal şutlandıkemal nihalin zorla emire döndüğünü düşünüp leylayı bıçaklayan hırsızı yakaladı ama birşey çıkaramadı
tufan asuyu seviyormuş bu adamada üzülüyorumZEYNEPİN GEREKSİZ ÇOK BOŞ SAHNESİ var bıkkınlık geldi artıkson sahnedede emirin odasında yakalandı hem kemale hem nihale bakalım ne yalan uyduracak
@sokak sanati @turkuazz
@sokak sanati
hhaha aa öyle gerçekten dizinin aksiyonunu düşürüyor ayoll çok sahne yazılıyor tuhaf şekildeZeynep bir ara çok bıktırdı aslında burda haklısınayrıca yalanları asla bitmiyor onun bulur bir yalan
Zeynep ilk sezonda çok fazla bıkkınlık konuşmaları oluyorduhhaha aa öyle gerçekten dizinin aksiyonunu düşürüyor ayoll çok sahne yazılıyor tuhaf şekilde
emirin babasına gıcık oluyordum ben ama emirden dayağı yedikten sonra sahneleri azaldıZeynep ilk sezonda çok fazla bıkkınlık konuşmaları oluyorduKemalin kardeşi Tarık oda öyle ona sinir oluyorum
Tarıkla Fehimeye çok fazla sinir oluyorum ayrıca Tarık çok fazla sinir oluyorumKemalin babasına gıcık oluyordum ben ama emirden dayağı yedikten sonra sahneleri azaldı
aa pardon emirin babası diyecektimTarıkla Fehimeye çok fazla sinir oluyorum ayrıca Tarık çok fazla sinir oluyorumbazı sahnelerinde saflıkta ayrı bir başarı sağlıyor
Tufan ilk sezonda iyiydi ama öbür sezonda sevmedim artık onada sinir olmaya başladımaa pardon emirin babası diyecektim
tufana zülüyorum annesini buldu şimdide asudan yana üzülüyor bir yüzü gülmedi
28.bölüm
aa emir kemalin sevdikleriyle tehdit etti nihali leylayada zarar verince nihal geri döndü bu kemalle olan sahneleri çekilmiyordu zaten
sürekli emiri suçluyor nihal kemal ölmesin diye senleyim diye emirde sende bana şans vermediğin için bu durumda azmettiricimi oluyorsun dedi yine ağzının payını verdi
son sahnede kemal silah alıp emirin odasına geldi bakalım
29.bölüm
Kemal ve emir rus ruleti yaptılar nihal odaya gelince kemal şutlandıkemal nihalin zorla emire döndüğünü düşünüp leylayı bıçaklayan hırsızı yakaladı ama birşey çıkaramadı
tufan asuyu seviyormuş bu adamada üzülüyorumZEYNEPİN GEREKSİZ ÇOK BOŞ SAHNESİ var bıkkınlık geldi artıkson sahnedede emirin odasında yakalandı hem kemale hem nihale bakalım ne yalan uyduracak
@sokak sanati @turkuazz
@sokak sanati
iyiler ölmek meraklısı oluyor cnm kötüler ölmek istemezO silahlı sahne güzeldi ama Emir cidden korkuyar Kemal gıcık bi şey kokmuyordu.s.s
Kaçıncı bölümdesin, ben şu an 13'ü izliyorum?iyiler ölmek meraklısı oluyor cnm kötüler ölmek istemez
28 i yorumladım en son 29 dayımKaçıncı bölümdesin, ben şu an 13'ü izliyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?