Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

Emir'e yakışır bi müzik o. Efsane olmasında en büyük etken.:D
O zil sesi ilk olarak bu dizide yaygınlaştı birçok kişinin zil sesi bu olmaya başladı:D:F
27.bölüm yorumunuda yapalım yatmadan bol aksiyonlu 26.bölümden sonra biraz durgun gibiydi ama son sahne çok iyiydi :Z:Z:Z

nihal emir kaçtılar onların dağ evinde vıcık vıcık sahneleri çok sıkıcıydı :( zeynep ile ozanda onlarla birlikteydi ozan polise teslim olacaktı ama zeynep hamile olduğunu öğrendi ve emire babası sen olabilirsin dedi emirde ne malum o evde 2 yatak odasında mekik dokuyorsun dedi :F :F :F

zeynep 40 yılın başı işe yaradı ayoll emire nihallerin yerini söyledi emir son sahnede nihalin karşısına dikildi :A :A :A

27.bölüm yorumunuda yapalım yatmadan bol aksiyonlu 26.bölümden sonra biraz durgun gibiydi ama son sahne çok iyiydi :Z:Z:Z

nihal emir kaçtılar onların dağ evinde vıcık vıcık sahneleri çok sıkıcıydı :( zeynep ile ozanda onlarla birlikteydi ozan polise teslim olacaktı ama zeynep hamile olduğunu öğrendi ve emire babası sen olabilirsin dedi emirde ne malum o evde 2 yatak odasında mekik dokuyorsun dedi :F :F :F

zeynep 40 yılın başı işe yaradı ayoll emire nihallerin yerini söyledi emir son sahnede nihalin karşısına dikildi :A :A :A
Çok iyi sezon finalini yakalarsın:) bu arada bu bölümlerde ortalık çok karışacak:D

12. BÖLÜM

Kemal bu bölümde bıçaklandı, görüntüleri Nihan'a götürmek için yaralı haliyle arabayı kullandı. Kıyamamm. :bhr: :(

Emir ve Zeynep aşkı da ilerliyor, Zeynep kendini iyice kaptırdı. Salih ve Zeynep ipleri kopardı diyebiliriz. Şimdilik olaylar bu şekilde ilerliyor. :A

28.bölüm
aa emir kemalin sevdikleriyle tehdit etti nihali leylayada zarar verince nihal geri döndü bu kemalle olan sahneleri çekilmiyordu zaten :A

sürekli emiri suçluyor nihal kemal ölmesin diye senleyim diye emirde sende bana şans vermediğin için bu durumda azmettiricimi oluyorsun dedi yine ağzının payını verdi :A

son sahnede kemal silah alıp emirin odasına geldi bakalım :A

29.bölüm
Kemal ve emir rus ruleti yaptılar nihal odaya gelince kemal şutlandı :A kemal nihalin zorla emire döndüğünü düşünüp leylayı bıçaklayan hırsızı yakaladı ama birşey çıkaramadı :A

tufan asuyu seviyormuş bu adamada üzülüyorum :( ZEYNEPİN GEREKSİZ ÇOK BOŞ SAHNESİ var bıkkınlık geldi artık :A son sahnedede emirin odasında yakalandı hem kemale hem nihale bakalım ne yalan uyduracak :A
@sokak sanati @turkuazz :F :F :F

@sokak sanati

28.bölüm
aa emir kemalin sevdikleriyle tehdit etti nihali leylayada zarar verince nihal geri döndü bu kemalle olan sahneleri çekilmiyordu zaten :A

sürekli emiri suçluyor nihal kemal ölmesin diye senleyim diye emirde sende bana şans vermediğin için bu durumda azmettiricimi oluyorsun dedi yine ağzının payını verdi :A

29.bölüm
Kemal ve emir rus ruleti yaptılar nihal odaya gelince kemal şutlandı :A kemal nihalin zorla emire döndüğünü düşünüp leylayı bıçaklayan hırsızı yakaladı ama birşey çıkaramadı :A

tufan asuyu seviyormuş bu adamada üzülüyorum :( ZEYNEPİN GEREKSİZ ÇOK BOŞ SAHNESİ var bıkkınlık geldi artık :A son sahnedede emirin odasında yakalandı hem kemale hem nihale bakalım ne yalan uyduracak :A

@sokak sanati
Zeynep bir ara çok bıktırdı aslında burda haklısın:D ayrıca yalanları asla bitmiyor onun bulur bir yalan:F:F

28.bölüm

29.bölüm

@sokak sanati

O silahlı sahne güzeldi ama Emir cidden korkuyar Kemal gıcık bi şey kokmuyordu.s.s

Kaçıncı bölümdesin, ben şu an 13'ü izliyorum? :A
28 i yorumladım en son 29 dayım :A

gündüz 2 akşam 2 şeklinde 4 bölüm götürdüm 35 de sezon finaliymiş köye gitmeden sezon finalini tamamlayıp gitmek istiyorum ağustosa kadar ara vericem sende o sırada yetişirsin bana :F