Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

Çok tatlı oldum bence. Dışı ağzı yüzü her yeri kan süper. @XanTier sever bunu belki @Titanium
@mrt-06 sever misin avatardaki kızın bu halini. Yada her hangi bi kızla böyle öpüşmek isteyen var mı.

Resimdeki kıza kıllığım var izleyeceğimi sanmıyorum.
Küçükkende dizilerdeydi bu kız nasıl bu denli hiç bişi yapmadan buralara geldi bilmiyorum.

9.Bölüm azıcık durgun gibiydi ama fena sayılmaz
@sokak sanati @turkuazz

emirin dağ evinde basamamasına üzüldüm kemalleri son sahnede kemalde sordu neden evlendiğini bakalım orayı pek anlayamamıstım daha iyi anlarım ama bu nihaldede suç var öyle yada böyle sen evlisin hala başka herifle ne işin olur 😵

emirin nihalle arabada ve kemal ile evde olan konusma sahneleri güzeldi ama @sokak sanati sayesinde o sahneleri biliyordum önceden

bu kemal ezik bir çocuk gibi utanmadan gidip emirin babasına onu şikayet etti ayoll ilk okul çocukları gibi
babasıda emiri yetkiden aldı ama emir birşeyler düşünür

Nihan ile Kemal zaten bi kendi yaşadıkları yasak aşkı doğru görüyor normalde oda yanlış. Sevmiyorum o yüzden o ikiliyi.
Emir Nihan favorim

Nihan ile Kemal zaten bi kendi yaşadıkları yasak aşkı doğru görüyor normalde oda yanlış. Sevmiyorum o yüzden o ikiliyi.
Emir Nihan favorim
öyle yada böyle evlisin baskasıyla olması bencede yanlıs emiri haklı buluyorum ben

hem kemalden daha çok seviyor bence

Öbür bölümlerde çok iyi olacak dizi bu dizide de ters köşe durumları oldukça fazla

10.bölüm
şuana kadarkı en durgun bölümdü sanırım ama emirin tufanı sorguladığı bölüm güzeldi tufana inandım ben ayoll ezelden kerpeten ali tefo geldi aklıma
tufanı bu bölüm gözüm tuttu tabi doğru söylüyorsa

emir zeynep ile görüşmeye devam ediyor kemalde nihalin peşinde kedi gibi dolanmaya devam ediyor

11.bölüm
Güzel bir bölümdü emir nihalin babasını gebertemedi ama ertuğrula gelmişti bu oyuncu ileride geberir

zeynep ile öpüşüp görüntüsünü çektirdi emir kemalde nihal ile sinemadaydı kemal hem kardeşiyle görüşmesii istemiyor hemde adamın karısından uzak durmuyor emirin yaptığı yanlışta olsa kemale haktır ayoll

ohaa emirin annesi ölmemiş kemalde öğrendi hemen nihale yetiştiriyor ne dedikoducu bir heriftir bu
babası emirin görüntülerini aldı ama kemalde onun peşine düştü sanırım bakalım

@sokak sanati

Aynen savma sapan bi şekilde çıktı diziden önder sizin Dirilişe girdi.
@EFE UYSAL her halde bizim diziyi takip ederken gözüne kestirdi Kürşat Alnıaçık'ı hemen transfer etti.

Demek Emir'in annesi de girdi olaylara. Bu dizide 1 bölüm alt yapı hazırlanıyor diğer bölün olaylar gelişiyor 3. Bölüm sonuçlanıyor ve her olay çok hızlı işleniyordu. Bu dizinin senaristlerini takoz edeceğim.

@Forumdash çıldırıyordur kesin bu dizinin forumda bu kadar sevilmesine. Kudur Faruk

Son düzenleme:
Körler sağırlar birbirini ağırlar
@Çiğdem- geçen my sayfasında bişeyler demişti ki zaten

12.bölüm baya dolu bir bölümdü bir sürü olay oldu ayoll 😱😱😱

babası emirin görüntülerini aldı yetmiyormus gibi eve iş yerine sokmuyor toplantıya bile giremiyor adam ama bir hata daha yaparsan kaybedersin dedi o gıcık herife ağzının payını verdi emir

emirin nihali ararken kemal ile konusma sahnesi iyiydi sonra nihal emiri şıkıstırdı annesini öğrendiya kendi yetmiyormus gibi gıcık babasıda emiri tehdit ediyor annesiyle inş yakında geberir

emirin babası görüntüleri benden alamazlar dedi kemal aldı
emir kemali bıçaklattırdı
görüntüleri nihal aldı o görüntüleri merak ettim
@sokak sanati

O bahsettiğin detayları hatırlayamadım. O geceye ait görüntüler mi? O geceye ait her hafta bi görüntü çıkıyordu. Şantajcı iyi çalışmış.

O bahsettiğin detayları hatırlayamadım. O geceye ait görüntüler mi? O geceye ait her hafta bi görüntü çıkıyordu. Şantajcı iyi çalışmış.
evet emir kasada saklıyordu babası hizmetçi kadına çaldırttı sonra onun kasasındanda kemal bir adama çaldırttı
ama nihal isteyince gidip ona verdi bakmadan sonra bıçaklanıp düştü bitti

görüntülerden bomba birşeyler çıakcak anlasılan