Emir için izlenir bu dizi sıkılmassında 74 bölüm sana ağır gelir Bende annem bakarken Emir için bakardım diziyehhaha aa bu yaz ayında izlerim diye düşünüyorum vazgeçirmeye çalıstığını görmesin @sokak sanati yer seni
Emir için izlenir bu dizi sıkılmassında 74 bölüm sana ağır gelir Bende annem bakarken Emir için bakardım diziyehhaha aa bu yaz ayında izlerim diye düşünüyorum vazgeçirmeye çalıstığını görmesin @sokak sanati yer seni
sende basla ayoll @Yiğitt de 5.bölümde ikimiz izliyoruz şuan sende katıl @sokak sanati memnun olurEmir için izlenir bu dizi sıkılmassında 74 bölüm sana ağır gelir Bende annem bakarken Emir için bakardım diziye
Ben zaten neler olduğunu biliyorum genel olarak dizide Finalinide izledimsende basla ayoll @Yiğitt de 5.bölümde ikimiz izliyoruz şuan sende katıl @sokak sanati memnun olur
bende sırf emir için başladım böyle piskopat karakterleri seviyorum yoksa bitmiş dizilere bakmamBen zaten neler olduğunu biliyorum genel olarak dizide Finalinide izledim
Ben zaten neler olduğunu biliyorum genel olarak dizide Finalinide izledim
bende sırf emir için başladım böyle piskopat karakterleri seviyorum yoksa bitmiş dizilere bakmam
Kuru iftira Dirilişin sezon finalinden bir hafta sonra Kara Sevda final yaptıDiriliş'i bizim reklam aramızda izlediğini biliyordum.
Kuru iftira Dirilişin sezon finalinden bir hafta sonra Kara Sevda final yaptı
Az önce itiraf ettin. Senigidi gizli hayran. Demek sende @Billy Kane gibi bıraktın Dirilis'i söylemedin.
aaa doğruya bunlar aynı gündü gizli gizli izliyordun demekKuru iftira Dirilişin sezon finalinden bir hafta sonra Kara Sevda final yaptı
Çok safsın kız Diriliş 14 Haziranda Kara Sevda 21 Haziranda final yaptıaaa doğruya bunlar aynı gündü gizli gizli izliyordun demek
Evet gizli hayranıydım Emiri Filintadan da tanıyorum orda da severdim burda kendini fazlasıyla aşmışAz önce itiraf ettin. Senigidi gizli hayran. Demek sende @Billy Kane gibi bıraktın Dirilis'i söylemedin.
Çok safsın kız Diriliş 14 Haziranda Kara Sevda 21 Haziranda final yaptı
Evet gizli hayranıydım Emiri Filintadan da tanıyorum orda da severdim burda kendini fazlasıyla aşmış
Tabi oynadı reisO dizide oynadı mi Kaan Seninde gizli satıcı olduğunu biliyordum açığa çıktı sonunda.
Tabi oynadı reis
Evet ben dizimi sattım
Kullanırım belkiBu dizide varsa güzel sahnesi yıldızlar yarışıyor kullanayım. Sahi o yarışmaya oy versene 5 sahne var
8.Bölüm aa bence 6.bölümden sonrakı en iyi izlediğim bölümdü @sokak sanati emir bol olduğu bölümler çok kaliteli oluyor
emirin kemali aldığı evin önünde kudurtma sahnesi süperdi nihalın elini tutup replikleri falanda o sahnede yıldızlarda gidebilir bence kemal iyice morardı ayoll
ıyyy şu kemalin babası ne gıcık bir herif bee sürekli oğluyla uğraşıyor destek olup kemalle uğraşsana adamın işi gücü yok emir ile kafayı bozmuş ama emirde her defasında ağzının payını veriyor gıcık herife
şu emiri telefonla arayan adam kim acaba babasımı numara yapıyor yoksa diziye birisimi giricek bakalım kim çıkacak
son sahnede dağ evinde nihal kemal şarkı sahnesi çok bayıktı emir oraya geldi basar şunları inş
Bakalım kim çıkıcak o santajcı merak ettim ayoll gece 9.bölümü yorumlarımEmir'in santajcısı o. Nihan'ı zorla evlendirdiģi geceyi bilen biri. O gece ile tehdit edecek. Geçmiş hesaplaşma olabilir.
Kemal'in babası ile Emir'i hiç hatırlamıyorum gereksiz karakter o ama Fehime Annem iyidir O sahne güzel ama daha iyileri var zaten 4 sahne kaldı.
Dizi işte orada farklı oluyor bu dizinin iyi olmasının kanıtlarından biride bu tarz durumlar ayrıca dizinin birçok bölümü ters köşeli durumlar oluyorBakalım kim çıkıcak o santajcı merak ettim ayoll gece 9.bölümü yorumlarım
aa evet orası merak uyandırdı umarım bir yüzleşme olurDizi işte orada farklı oluyor bu dizinin iyi olmasının kanıtlarından biride bu tarz durumlar ayrıca dizinin birçok bölümü ters köşeli durumlar oluyor
Bakalım kim çıkıcak o santajcı merak ettim ayoll gece 9.bölümü yorumlarım
babası olabilir gibi geldi banada emir babasından şüphelendi çünkü hemen nasıl haberin oluyor diye @turkuazz ama bakalım ne çıkacak altındanHızlı hızlı bitir 20'ye gel Yıldızlar Yarışıyor bitmeden. Şantajcı babası bile olabilir yada ölmeyen annesi herkes olabilir. Dizinin em büyük ters köşesi bence. 1 tane daha var efsane ters köşe oda şok edecek. 5 gün konuşuldu o olay. Tt falan olduk.