Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

Santajcının ifşa olduğu bölüm harika bölümdü yok artık dedirtti o bölüm

Şantajcıyı 20'li bölümlerde öğreneceksin. Diğer şok 12-15 arasında olacak.

Santajcının ifşa olduğu bölüm harika bölümdü yok artık dedirtti o bölüm

Çok belli etmeyelim biz yine de neyse anlamaz zaten bu kaz kafa Çiğdem.

Çok tatlı oldum bence. Dışı ağzı yüzü her yeri kan süper. @XanTier sever bunu belki @Titanium
@mrt-06 sever misin avatardaki kızın bu halini. Yada her hangi bi kızla böyle öpüşmek isteyen var mı.
İğrenç. Tek kelimeyle iğrenç. Zaten iticilikte ve iğrençlikte zirvede olan bir kızın en iğrenç makyajlı halini koymuş daha iğrenç olmuş. Über iğrenç

Çok tatlı oldum bence. Dışı ağzı yüzü her yeri kan süper. @XanTier sever bunu belki @Titanium
@mrt-06 sever misin avatardaki kızın bu halini. Yada her hangi bi kızla böyle öpüşmek isteyen var mı.
İğrenç. Tek kelimeyle iğrenç. Zaten iticilikte ve iğrençlikte zirvede olan bir kızın en iğrenç makyajlı halini koymuş daha iğrenç olmuş. Über iğrenç
Cinsel ilişkide kan fantezisi var, ilişki sırasında partnerin bir yerini kesip kanını yalıyor. Sanırım onu kast ettin?
Hayır.

Bazı insanlar bundan zevk alıyorsa (mazoşistliği kast ediyorum, ötesini değil
) Demek ki o kadar da kötü değil
Sadistçe geliyor bana, zevk alabilir ama bir yeri kesip kanıyla zevklenen bir insanın aklından ve ruh sağlığından şüphe duyarım.

Sadistçe geliyor bana, zevk alabilir ama bir yeri kesip kanıyla zevklenen bir insanın aklından ve ruh sağlığından şüphe duyarım.
Her insanın farklı görüşü varken doğru diye bir şeyden söz edebilir miyiz?

Her insanın farklı görüşü varken doğru diye bir şeyden söz edebilir miyiz?
Evet bilimsel doğru dışında doğru olgusu herkesçe farklılık gösterebilir lakin bende üstteki cümlemde öznel bir deyişle kendi olgumu belirttim bana göre ruhsal sağlığı bozuk insanların zevk alacağı bir vuk'udur.

Ruhsal bozukluk bilimsel bir tanımı olan bir vuku olduğuna göre bunun öznel bir yanı yoktur

Cinsel ilişkide kan fantezisi var, ilişki sırasında partnerin bir yerini kesip kanını yalıyor. Sanırım onu kast ettin?
Hayır.
forumun midesini bulandırıyor ayoll admin yetkilerini kullanıp şunun avatarını değiştir mustimi koy @mrt-06

Ruhsal bozukluk bilimsel bir tanımı olan bir vuku olduğuna göre bunun öznel bir yanı yoktur
Fakat ben "ruhsal bozukluk" durumunun doğru ya da yanlışlığını ele almıyorum ki, bahsedilen cinsel zevkin nedenini bilimsel bir argümanla açıklıyorum. Ruhsal bozukluğu değil bu şekilde yapılacak seksin bana göre ruhsal bir bozukluk olacağını belirtiyorum yani burada öznel yaklaşımım cinselliğe, ruhsal bozukluğa değil.

Ruhsal Bozukluğun tanımında var olmayan (ya da var olan bilemiyorum) olguları kendince ruhsal bozukluk sebebi olarak nitelendiriyorsan olarak nitelendiriyorsan bu öznellikten çıkar. O tip bir seks ile ilgili olumsuz görüşün öznel olsa bile olayı bağladığın ruhsal bir bozukluk öznelliğin dışında kalıyor

Keyif aldığım bir sohbet oldu teşekkürler.