Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

Çok safsın kız Diriliş 14 Haziranda Kara Sevda 21 Haziranda final yaptı

Evet gizli hayranıydım Emiri Filintadan da tanıyorum orda da severdim burda kendini fazlasıyla aşmış

O dizide oynadı mi Kaan
Seninde gizli satıcı olduğunu biliyordum açığa çıktı sonunda.

8.Bölüm aa bence 6.bölümden sonrakı en iyi izlediğim bölümdü @sokak sanati emir bol olduğu bölümler çok kaliteli oluyor

emirin kemali aldığı evin önünde kudurtma sahnesi süperdi nihalın elini tutup replikleri falanda o sahnede yıldızlarda gidebilir bence kemal iyice morardı ayoll

ıyyy şu kemalin babası ne gıcık bir herif bee sürekli oğluyla uğraşıyor destek olup kemalle uğraşsana adamın işi gücü yok emir ile kafayı bozmuş ama emirde her defasında ağzının payını veriyor gıcık herife

şu emiri telefonla arayan adam kim acaba babasımı numara yapıyor yoksa diziye birisimi giricek bakalım kim çıkacak

son sahnede dağ evinde nihal kemal şarkı sahnesi çok bayıktı
emir oraya geldi basar şunları inş

Emir'in santajcısı o. Nihan'ı zorla evlendirdiģi geceyi bilen biri. O gece ile tehdit edecek. Geçmiş hesaplaşma olabilir.

Kemal'in babası ile Emir'i hiç hatırlamıyorum gereksiz karakter o ama Fehime Annem iyidir
O sahne güzel ama daha iyileri var zaten 4 sahne kaldı.

Bakalım kim çıkıcak o santajcı merak ettim ayoll
gece 9.bölümü yorumlarım

Bakalım kim çıkıcak o santajcı merak ettim ayoll
gece 9.bölümü yorumlarım

Hızlı hızlı bitir 20'ye gel Yıldızlar Yarışıyor bitmeden.
Şantajcı babası bile olabilir yada ölmeyen annesi herkes olabilir. Dizinin em büyük ters köşesi bence. 1 tane daha var efsane ters köşe oda şok edecek.
5 gün konuşuldu o olay. Tt falan olduk.

babası olabilir gibi geldi banada emir babasından şüphelendi çünkü hemen nasıl haberin oluyor diye @turkuazz
ama bakalım ne çıkacak altından

diğer ters köşe sezon finalindemi oldu sezon finali kaçıncı bölümde