Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

bence finalde ölen üçü olur dizinin 2.sezon tanıtımında üçüde suyun içindeydi bunun bir anlamı olabilir tabi buda bir tahmin bakalım artık

Resme dikkatli bak. Emir ve Kemal'in gözler açık. Nihan uyuyor. Zaten Nihan ölmezse Hikaye bitmez.

Resme dikkatli bak. Emir ve Kemal'in gözler açık. Nihan uyuyor. Zaten Nihan ölmezse Hikaye bitmez.
haklısın fotoğrafa bakıldığında durum bunu ortaya çıkarıyor..ama sezon finalinde bir kişi değilde en az iki kişi öleceğini tahmin ediyorum,tabi final az kaldı bakalım artık

haklısın fotoğrafa bakıldığında durum bunu ortaya çıkarıyor..ama sezon finalinde bir kişi değilde en az iki kişi öleceğini tahmin ediyorum,tabi final az kaldı bakalım artık

Ölecek ilk kişi Nihan diyelim o zaman. 2.si Emir olmasın umuyorum ama Zeynep ölürse Emir yaşasada olmaz zaten Nihan'sız yaşayamaz. Tek Kemal olacak gibi.
O değilde dizinin finalini Asu yapacak bence. Gizli bomba o karakter. Herkesi gömecek.

Finalde Zeynep çok fazla sürpriz yapabilir,Asunun finalde fazla birşey yapacağını tahmin etmiyorum,dizinin isminden bakıldığında mutlu sonla biteceğini sanmıyorum,o açıdan çok karışık bir final olacabilir

Emir'Emir'in adamları beceremedi daha doğrusu Ayhan ve Zehir daha akıllı çıktı.

Emir'in adamı Mehmet yakalandı.

Asu gözüne kestirdi doktoru. Güzel kadın olmanın avantajı.

aa senin bu diziyle ne alakan var ayoll gizli fanımısın 😱😱😱 @sokak sanati