Oyu kullandım 🙂Kemal yine son sahnede kasım kasım kasıldı. Haftaya yine indirirler o balonu.s.s
https://fav10.net/forum/threads/en-favori-dizi-karakteri-2-tur-b-grubu.266854/
@12.Adam burada Emir'e oy verebildin mi. Dizimizi herkese duyuralım.
Oyu kullandım 🙂
Bölüm çok mu iyiydi yine yorumum birazdan?
Bölüm çok mu iyiydi yine yorumum birazdan?
Dün yine çok iyiydi evet Final'e çok az kaldı bu arada. Emir düşüyor düşmeli zaten artık. Final çok ama çok şaşırtıcı olacakmış! 😱Muhteşemdi ama Emir düşüyor o sinir bozucu.
Dün yine çok iyiydi evet Final'e çok az kaldı bu arada. Emir düşüyor düşmeli zaten artık. Final çok ama çok şaşırtıcı olacakmış! 😱
işte artık kaybetmeli de bence bakalım.Hiç kaybetmesine alışık olmadığımız Emir kaybederse final baya değişik olur.
işte artık kaybetmeli de bence bakalım.
yok tabii saygı duyarım. bakalım final ters köşelerle mi olacak gerçi o ndan önce haftaya ki bölümBu düşüncen olmamış kanka.
Bu bilgiyi nasıl öğrendin ?Dün yine çok iyiydi evet Final'e çok az kaldı bu arada. Emir düşüyor düşmeli zaten artık. Final çok ama çok şaşırtıcı olacakmış! 😱
O kadar köşe yazarlık falan uğraşıyorsun olsun o kadar. 😉Bu bilgiyi nasıl öğrendin ?
Ben köşe yazarlığıyla falan uğraşımıyorum ki.O kadar köşe yazarlık falan uğraşıyorsun olsun o kadar. 😉
sen değil kendimi kastettim ahahaBen köşe yazarlığıyla falan uğraşımıyorum ki.
Ben izlemiyorum diziyi, ilk sezonu izledim sadece.yeni bölüm fragmanı yayınlandı çok iyi bir bölüm izleyiciyi bekliyor
@sokak sanati @Dosi @Yiğitt @12.Adam @DiziTutkunu tüm izleyiciler
ilk sezonda baya takip ediyordun diziyi artık izlemediğini biliyorum ama daha önceden takip ettiğin için etiketledimBen izlemiyorum diziyi, ilk sezonu izledim sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?