İkisi Tarıkıda yanına çekti Tarıkta zaten önceden KeklikEmir Asu sahnesi bombaydı. Bu ikiliye bayıldım.Süper kardeşler.
SS aldım pp yapacağım.
Dizideki aksiyon harika
İkisi Tarıkıda yanına çekti Tarıkta zaten önceden KeklikEmir Asu sahnesi bombaydı. Bu ikiliye bayıldım.Süper kardeşler.
SS aldım pp yapacağım.
Baskın sahnesi harikaydı ya soluksuz izlenilecek bir sahneydi çok iyiydi 😱
Asu Kemal'i çağırdı planı olacaktır AsununBende nasıl gerildim anlatamam. Hilal teyzenin eline sağlık.
Asu'ya bir şey olacak. Korkuyorum.
Asu Kemal'i çağırdı planı olacaktır Asunun
Yok artık Asu ifşa oldu😱Plan tutmadı. Ozan olayını öğrendiler.
Yok artık Asu ifşa oldu😱
Son sahne çok iyiydi bomba bir bölüm oldu,Asu ortalığı çok karıştırdı😱Son sahne neydi öyle. Asu'nun ifşasından çok o olay aklımda kaldı. Bombe resmen.😱
Son sahne çok iyiydi bomba bir bölüm oldu,Asu ortalığı çok karıştırdı😱
Çok haklısın oyunculukların çok iyi olduğu bir dizide harika bir dizi olurAsu'nun Emir'in olduğu bir bölüm nasıl şahane olmaz. Yarın umarım yükselir.
Sevmiyorum çok cıvıklar.Zeynep ağlatıyor şuan.
Aynı annem gibi konuşuyorsun Ne zaman nihkem bir araya gelse o da buna benzer şeyler diyorSevmiyorum çok cıvıklar.Zeynep ağlatıyor şuan.
Aynı annem gibi konuşuyorsun Ne zaman nihkem bir araya gelse o da buna benzer şeyler diyor
Neden Kemal bitti dedin ?Lütfen açıklar msn?Asu'ya yıkılacak olay ama Asu bu bir yolunu bulur kurtulur zaten Kemal'i tehdit ediyordu.o değilde Kemal asıl bitti.
Neden Kemal bitti dedin ?
Peki Kemal in şirketteki hissesi ne olacak?Sonuçta Asu ile hâlâ evliAsu güçlü durur diye düşündüm. Şöyle ki Kemal şirkete tekrar Asu'nun Emir'in kardeşi olmasını kullanarak girmişti. Asu eğer şirkette payın yok derse biter bence.
Peki Kemal in şirketteki hissesi ne olacak?Sonuçta Asu ile hâlâ evli
Tabii ki de nihkem foreverO son sahneden önce ki düşüncemdi. Yani sen benim şirketimden hisselerini çekeceksin yoksa bosanmam der diye düşündüm. Şuan Asu'ya ne olduğunu bilmiyoruz. Bu Gurcan kızı öldürecekti çok sanmıyorum ama Asu ölmüş olabilir ki ben daha güçlü karşılarına çıkacağını düşünüyorum. Şuan zihnim durmuş durumda zaten şu Gizem'in karakteride beni meraklandırıyor. Olaylar iyice karışacak.
Sen Emir'cisin diye tahmin ediyordum yoksa Kemal'i seviyor musun.s.z
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?