Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

18. bölüme başladım an itibariyle.

Oha Kemal, Zeynep'e ''sana ev alacağım, orada oturacaksınız'' dedi.
Eee Zeynep boşuna evlenmiş oldu, onun amacı Emir'e yakın olmak ve intikam almaktı.

Bakalım Ozan ne diyecek bu duruma, o zaten Zeyneple olduğu için gözü kapalı kabul eder.

Ahahah Ozan uçtu, çocuk yapmaya kadar geldi olay.

Oha ciddi ciddi Leyla'nın evini Vildan aldı.

18. bölüm de biter.

Final sahnesi bombaydı la.
Karen ölmüştü, Karen'i öldüren de bizim yarım akıllı Tarık çıktı. Bu Emir çok zeki adam, iyi halletti işi valla.

Karen'deki bilgiler de böylece gitmiş oldu.

19. bölüme akşam geçeceğim.

Banu'nun oyunu bu bölüme damga vuruyor, Tarık ile de yattı. Kendisine baya bağlayacak, sonra silahı ateşleyip öylece kalacak saf Tarık.

Zeynep ve Ozan'ın da düğünü var.

Emir'in hediyesi mükoydu, eski sevgiliyle.

Ozan'ın Zeynep'in babasıyla konuşma taktiği işe yarayacak bence, babası ve annesi akşama düğüne gelecek diye düşünüyorum.

19. bölümü de bitirdim.

Final sahnesi yine güzeldi. Kemal, Banu ve Tarık'ın kaldığı eve baskın yaptı. Bakalım ne olacak o kısımda?

Düğün sahnesini de beğendim. Kemal'in önce Zeynep'le, sonra Nihan'la karışılıklı oyun oynaması, Nihan'ın damat halay olayı baya komikti.

20. bölüme de yarın geçeceğim.​

Ve son bölüm eksiğim 20. bölüme başladım.

Karen'in kocası da Emir'i öldüreceğini söyledi, hadi bolca başarılar.

Emir ve Zeynep ne kadar çok yakışıyor lan.
Yine öpüştüler yılın çifti.

Asu ve Kemal öpüştü, daha doğrusu Asu öptü. Az değil şu kız.
O sırada da Nihan gördü, ağlayarak uzalaştı.

21. bölümü bitirdim.

Özellikle son sahnesi baya iyiydi. Emir'in planı işe yaradı, kanlı gömlek olayı çözdü. Tarık olayı itiraf etti. Dizinin final sahnesinde ise Kemal elindeki kanlı gömlekle karakola gitti.

Yeni bölümü merakla bekliyoruz, baya bomba ilerliyor dizi.

Son yayınlanan bölüm çok iyidi ama özellikle ondan önceki bölüm çok çok iyiydi..

Emir Kozcuoğlu'yla rekabet edebileceğini düşünen Kemal yine kaybetti.