Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

Oha Kemal, Zeynep'e ''sana ev alacağım, orada oturacaksınız'' dedi. :D Eee Zeynep boşuna evlenmiş oldu, onun amacı Emir'e yakın olmak ve intikam almaktı. :D

Bakalım Ozan ne diyecek bu duruma, o zaten Zeyneple olduğu için gözü kapalı kabul eder. :F

18. bölüm de biter. :)

Final sahnesi bombaydı la. :( Karen ölmüştü, Karen'i öldüren de bizim yarım akıllı Tarık çıktı. Bu Emir çok zeki adam, iyi halletti işi valla.

Karen'deki bilgiler de böylece gitmiş oldu. :(

19. bölüme akşam geçeceğim.

Banu'nun oyunu bu bölüme damga vuruyor, Tarık ile de yattı. Kendisine baya bağlayacak, sonra silahı ateşleyip öylece kalacak saf Tarık. :T:

Zeynep ve Ozan'ın da düğünü var. :Z

Emir'in hediyesi mükoydu, eski sevgiliyle. :A

Ozan'ın Zeynep'in babasıyla konuşma taktiği işe yarayacak bence, babası ve annesi akşama düğüne gelecek diye düşünüyorum. :D

19. bölümü de bitirdim. :Z

Final sahnesi yine güzeldi. Kemal, Banu ve Tarık'ın kaldığı eve baskın yaptı. Bakalım ne olacak o kısımda? :D

Düğün sahnesini de beğendim. Kemal'in önce Zeynep'le, sonra Nihan'la karışılıklı oyun oynaması, Nihan'ın damat halay olayı baya komikti.

20. bölüme de yarın geçeceğim.​

Karen'in kocası da Emir'i öldüreceğini söyledi, hadi bolca başarılar. :Z

Emir ve Zeynep ne kadar çok yakışıyor lan. :D Yine öpüştüler yılın çifti. :bhr:

Asu ve Kemal öpüştü, daha doğrusu Asu öptü. Az değil şu kız. :T: O sırada da Nihan gördü, ağlayarak uzalaştı. :D

21. bölümü bitirdim. :X

Özellikle son sahnesi baya iyiydi. Emir'in planı işe yaradı, kanlı gömlek olayı çözdü. Tarık olayı itiraf etti. Dizinin final sahnesinde ise Kemal elindeki kanlı gömlekle karakola gitti. :(

Yeni bölümü merakla bekliyoruz, baya bomba ilerliyor dizi. :Z

21. bölümü bitirdim. :X

Özellikle son sahnesi baya iyiydi. Emir'in planı işe yaradı, kanlı gömlek olayı çözdü. Tarık olayı itiraf etti. Dizinin final sahnesinde ise Kemal elindeki kanlı gömlekle karakola gitti. :(

Yeni bölümü merakla bekliyoruz, baya bomba ilerliyor dizi. :Z
Son yayınlanan bölüm çok iyidi ama özellikle ondan önceki bölüm çok çok iyiydi..:)