Tekrari var simdi annem izliyi.ss kemalin kardesi @destere ye gitsin 10 bolumde tum erkekleri elden gecirmis annemin dedigine gore
Ay Yapım yine kalite rüzgârı estirmeye geliyor.
gk da izledik biz bu sahneleriAy Yapım yine kalite rüzgârı estirmeye geliyor.
Böyle kaliteli bir yapım orada da ilgi görecektir.diziyi satmaya başlamışlar bakalım nasıl gidecek aynı yapım şirketi aynı distribütor kpa ile bol bol karşılaştırırım@sürgünüm @FurkanTBneyse bakalım @Çiğdem- @Yiğitt @vadikızı türlerini kunçun kunçun ettiren burak oğlan ne ka sattıracak diziyi@Harunnn60 @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 48475
Son yayınlanan bölümü baya iyiydi.kumarhane sahnesi katılıyorum çok komikti.zeynep sanırım Emirin taktiğini kullanacak artık.ama bundan sonraki bölümlerde Tarık'ın başı belada olabilir.Bölümü bitirdim an itibariyle.
Gerçekten çok güzel bölümdü, dizi çizgisini bozmadan ilerliyor. Kemal ve Nihan'ın aşklı sahneleri başladı ve baya hoşuma gitmeye başladı. O gece klübünde birbirlerini kıskanmaları falan çok güldürdü beni.
Dizinin sonunda yabancı kadını buldular, inşallah doğruları anlatır artık.
Zeynep'in oyunları da şaşırılası. Olan garibim aşık Ozan'a oluyor.
Emir uyanık adam, Tarık'ı o kıza zorla aşık ettirecek, sonra çocuğu ortada bıracak öyle. Ailenin her köşesinden vurmaya çalışıyor Emir.Son yayınlanan bölümü baya iyiydi.kumarhane sahnesi katılıyorum çok komikti.zeynep sanırım Emirin taktiğini kullanacak artık.ama bundan sonraki bölümlerde Tarık'ın başı belada olabilir.
Emir baya uyanık haklısın.. Bu arada Emir oyunculuğunu çok iyi konuşturuyor..oldukça iyi bir oyuncu..Zeynep ile Tarık'a sinir oluyorum.özellikle Zeynep saflıkta master yaptı sonuçta Abi'sinin düşmanı olduğunu biliyordu ama yinede bunu bile bile hata yaptı..bundan sonra Tarık'ın da başı belada olacaktır.Emir uyanık adam, Tarık'ı o kıza zorla aşık ettirecek, sonra çocuğu ortada bıracak öyle. Ailenin her köşesinden vurmaya çalışıyor Emir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?