Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

İzleyemediğim iki bölüme başlıyorum: 13 ve 14. bölümler. :)

13. BÖLÜM

Yine baya olaylı bir bölümdü.

Emir ve Nihan, Leyla'nın Vildan'ın kardeşi olduğunu öğrendi. Dizinin ilk şoku orada yaşandı. İkinci şok ise Nihan tüm olanları final sahnesinde Kemal'e anlattı.

Kemal'i bıçaklayan adamların içeri düşmesi ve her şeyi itiraf etmesi iyi oldu, Emir'i polisler götürdü. :A

14 . bölüme geçiyorum..​

14. BÖLÜM

Oh be şükür bitti, Türk dizilerinden 2 tane arka arkaya izlemek demek sabahtan akşam oluyor demek. :(

Bölümler çok iyiydi tabi, gerçekten Ay Yapım bir diziye yoğunlaşınca müthiş iş çıkarıyor.

Emir ve Zeynep diyorum başka bir şey demiyorum. 😱 Emir kızın aklını aldı, işi pişirdiler. Sonra ''Emir prodüksiyon gururla sunar'' dedi ve kızı kapıya attı. :F Zeynep'e iyi oldu bir yönden, baya kafadan havalara girmişti.

Kemal ve Nihan'ın Leyla'da buluştuğu sahneler de iyiydi.​

Akşama 15. bölümü izleyeceğim netten, baya olaylar karışmıştır. :(

dizinin bir bölümüne denk gelmiştim hazal filiz küçükköse 28 yaşında ama neslihan atagül daha 23 yaşında ama neslihan atagülün oynadığı karaktere abla demesi hiç inandırıcı değildi yaşa göre oyuncu seçsenize

Bölümü bitirdim an itibariyle.

Gerçekten çok güzel bölümdü, dizi çizgisini bozmadan ilerliyor. Kemal ve Nihan'ın aşklı sahneleri başladı ve baya hoşuma gitmeye başladı. O gece klübünde birbirlerini kıskanmaları falan çok güldürdü beni. :D

Dizinin sonunda yabancı kadını buldular, inşallah doğruları anlatır artık.

Zeynep'in oyunları da şaşırılası. Olan garibim aşık Ozan'a oluyor. :(

Bölümü bitirdim an itibariyle.

Gerçekten çok güzel bölümdü, dizi çizgisini bozmadan ilerliyor. Kemal ve Nihan'ın aşklı sahneleri başladı ve baya hoşuma gitmeye başladı. O gece klübünde birbirlerini kıskanmaları falan çok güldürdü beni. :D

Dizinin sonunda yabancı kadını buldular, inşallah doğruları anlatır artık.

Zeynep'in oyunları da şaşırılası. Olan garibim aşık Ozan'a oluyor. :(
Son yayınlanan bölümü baya iyiydi.kumarhane sahnesi katılıyorum çok komikti.zeynep sanırım Emirin taktiğini kullanacak artık.ama bundan sonraki bölümlerde Tarık'ın başı belada olabilir.

Son yayınlanan bölümü baya iyiydi.kumarhane sahnesi katılıyorum çok komikti.zeynep sanırım Emirin taktiğini kullanacak artık.ama bundan sonraki bölümlerde Tarık'ın başı belada olabilir.
Emir uyanık adam, Tarık'ı o kıza zorla aşık ettirecek, sonra çocuğu ortada bıracak öyle. Ailenin her köşesinden vurmaya çalışıyor Emir.

Emir uyanık adam, Tarık'ı o kıza zorla aşık ettirecek, sonra çocuğu ortada bıracak öyle. Ailenin her köşesinden vurmaya çalışıyor Emir.
Emir baya uyanık haklısın.. Bu arada Emir oyunculuğunu çok iyi konuşturuyor..oldukça iyi bir oyuncu..Zeynep ile Tarık'a sinir oluyorum.özellikle Zeynep saflıkta master yaptı sonuçta Abi'sinin düşmanı olduğunu biliyordu ama yinede bunu bile bile hata yaptı..bundan sonra Tarık'ın da başı belada olacaktır.