Emirin dediklerine tamamıyla inanıyor bu saf olmasına yetmezmi?Bu dizide nerede saf ki?
Emirin dediklerine tamamıyla inanıyor bu saf olmasına yetmezmi?Bu dizide nerede saf ki?
Aslında Emir'in kusursuzluğu o durum bence. Adam dörtte dört yapıyor resmen, ben olsam ben bile inanırdımEmirin dediklerine tamamıyla inanıyor bu saf olmasına yetmezmi?
Ben olsam bende inanırdımAslında Emir'in kusursuzluğu o durum bence. Adam dörtte dört yapıyor resmen, ben olsam ben bile inanırdım
Aynen, özellikle giyimine bayılıyorum.Ben olsam bende inanırdım
Ona her şeyimi anlatırdım çok büyüleyici biri[emoji23]
Ben nihanın yerinde olsaydım emirle olurdumAynen, özellikle giyimine bayılıyorum.Tam kendisine göre giyiniyor ve çok yakışıyor. Kumaş pantolon özellikle.
Oyunculuk desem anlatılmaz...
Emir de çok odun ya, çok sert adam.Ben nihanın yerinde olsaydım emirle olurdum
Aynen @Çiğdem- i çatlatıyor kızEmir de çok odun ya, çok sert adam.
Aynen bende onu düşünebilirdim ama iki kısımda yakışıklı, şanslı kız.
Emir yakalarsa öldürür, affetmez.
Aa beni seviyorsa paylaşmayı bilmeliEmir yakalarsa öldürür, affetmez.
Fragmanı nasıl buldun?Aa beni seviyorsa paylaşmayı bilmeli
Emiri kırmayalım 3 gün emirle 1 gün kemalle geçirelim günümüzü
18 dk önce yüklenmişken izlemiştimFragmanı nasıl buldun?
Ay Yapım her yılbaşı dizilerine ara verir, bu sezon bakalım Kara Sevda da ara verecek mi?18 dk önce yüklenmişken izlemiştim
Süper bence
Bak ordada haklısın aslında..ancak Buda fazla saf ya sonuçta adam evli bide ama buna rağmen bu Zeynep inanıyorAslında Emir'in kusursuzluğu o durum bence. Adam dörtte dört yapıyor resmen, ben olsam ben bile inanırdım
Gerçekten güzel mi ki, senin gibi Türk dizilerini pek izlemeyen birini bile kendine bağlamış?3-4 günde dizinin bütün bölümlerini izleyip yeni bölüme yetiştim derken bu hafta yayınlanmayacağını öğrendim.
Neyse bekleriz.
Gerçekten güzel mi ki, senin gibi Türk dizilerini pek izlemeyen birini bile kendine bağlamış?
Peki tavsiye eder misin?Ben sevdim valla dediğin gibi Türk dizisi pek izlemem, nadirdir yani ama bunu sevdim değişik geldi bana.Bunu da netten izliyorum zaten oturup da TV'de izlemem yine.
Ayy senin şu soruların bitiriyor beni adam beğenmiş diziyi bir de tavsiye etmeseydi.Peki tavsiye eder misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?