Ahahah tam bir kroyduSırf veletler istiyor diye diziye getirdiler@Forumdash @MasacRE @serhatt
Emrahtan bile daha ağır bir zibidiydi bu
Ahahah tam bir kroyduSırf veletler istiyor diye diziye getirdiler@Forumdash @MasacRE @serhatt
Aferin benden korkmana sevindim
Kıskançlıktan kudur çatla, nifak kumkuması fesat kalpliSırf veletler istiyor diye diziye getirdiler@Forumdash @MasacRE @serhatt
Yine @xemrexxx le bir zibidi buldunuz ama @Forumdash abicimin düşüncesini önemsiyorum sadece bu konudaKıskançlıktan kudur çatla, nifak kumkuması fesat kalpli
Abinde sende yerin dibine batınYine @xemrexxx le bir zibidi buldunuz ama @Forumdash abicimin düşüncesini önemsiyorum sadece bu konuda
Anca beraber kanca beraber. Biz batarken seni de aşaği çekerizAbinde sende yerin dibine batın
Hoşt be ben asla yerin dibine batmamAnca beraber kanca beraber. Biz batarken seni de aşaği çekeriz@Çiğdem
Mesken edindi orayı tabiHoşt be ben asla yerin dibine batmam
Gelen gideni aratırdı zaten
Senin gözlerinde bozulmuş bunak
Ne sizle ne de onunla kalırım
Göz bozukluğuyla ne alakası var acaba?Senin gözlerinde bozulmuş bunak
Göz bozukluğuyla ne alakası var acaba?
Yaşlı insanlar en çok gözle ilgili alaya sinirlenirSenin gözlerinde bozulmuş bunak
Hayır bacım sanki biz onu orda görmüşüz de inkar edıyıor gşbi konuusyor
@serhatt Sonucta ne dediğini kendiside bilmiyor abicimHayır bacım sanki biz onu orda görmüşüz de inkar edıyıor gşbi konuusyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?