Ahahah tam bir kroydu @xemrexxx gözünü kestirmişti ilk haber cıkacaği zaman. Hemen foto paylaşmiştiSırf veletler istiyor diye diziye getirdiler @Forumdash @MasacRE @serhatt
Emrahtan bile daha ağır bir zibidiydi bu
Ahahah tam bir kroydu @xemrexxx gözünü kestirmişti ilk haber cıkacaği zaman. Hemen foto paylaşmiştiSırf veletler istiyor diye diziye getirdiler @Forumdash @MasacRE @serhatt
Aferin benden korkmana sevindim Yalnızca ben yokken bakabilirsin@serhatt Gelmeden bakayım
Tipi iyi de gözleri bi değişik bakıyor bunun @Çiğdem
Kıskançlıktan kudur çatla, nifak kumkuması fesat kalpliSırf veletler istiyor diye diziye getirdiler @Forumdash @MasacRE @serhatt
Yine @xemrexxx le bir zibidi buldunuz ama @Forumdash abicimin düşüncesini önemsiyorum sadece bu konudaKıskançlıktan kudur çatla, nifak kumkuması fesat kalpli
Abinde sende yerin dibine batınYine @xemrexxx le bir zibidi buldunuz ama @Forumdash abicimin düşüncesini önemsiyorum sadece bu konuda
Anca beraber kanca beraber. Biz batarken seni de aşaği çekeriz @ÇiğdemAbinde sende yerin dibine batın
Hoşt be ben asla yerin dibine batmamAnca beraber kanca beraber. Biz batarken seni de aşaği çekeriz @Çiğdem
Mesken edindi orayı tabi Neyse ki batacağimiz zaman bizi karşilayacak birisi varmiş deriz @ÇiğdemHoşt be ben asla yerin dibine batmam
Gelen gideni aratırdı zaten
Senin gözlerinde bozulmuş bunakMesken edindi orayı tabi Neyse ki batacağimiz zaman bizi karşilayacak birisi varmiş deriz @Çiğdem
Ne sizle ne de onunla kalırım
Göz bozukluğuyla ne alakası var acaba?Senin gözlerinde bozulmuş bunak
Göz bozukluğuyla ne alakası var acaba?
Yaşlı insanlar en çok gözle ilgili alaya sinirlenir @Harunnn60 @kerem @xemrexxxSenin gözlerinde bozulmuş bunak
Hayır bacım sanki biz onu orda görmüşüz de inkar edıyıor gşbi konuusyor
@serhatt Sonucta ne dediğini kendiside bilmiyor abicimHayır bacım sanki biz onu orda görmüşüz de inkar edıyıor gşbi konuusyor