Kara Para Yalan Aşk Dizisine Yeni Oyuncu

3 isiminde 3 dizisini izledim. Ali Yörenç zaten zengin adam rollerinden şaşmamalı. Rolü ne çok olsun ne az. Çitlembik desen yan rol olarak Karadayı'da harikalar yarattı:) Emre Kızılırmak ekranlara yakışsa da rollünü üzerine giyemiyor. Aşk Bir Hayal dizisinde hiç iyi değild.Sadece görsel olarak vardi. Burda da görsel olarak bol bol vucut sergiler:F

öncelikledizi atv de olması süper ya bügün cekimler başlamışsa tüm oyuncular belli oyuncular belli olmadan cekimler neden başlasın emre kızılırmak ve tuvana türkay ali yörenç engin akyürekcansu dere hem güzel
oyuncu secimleri olmuş işallah emre kılşırmak olması sevindim işllah partneri tüvana dır atv ocak başlaması bugun galiba deneme cekimleri başlamasıdır ay yapım sezin akbaşogullarınıda gruba katar bakalım daha kimler olacak atv büyük ihtimal ocak ayın da çarşamba günü olur dizimiz o zaman kadar kim öle kim kala
star tv acun ve maç olmasa 3 sırada olur​

Emre Kızılırmak oyunculuk olarak idare etse de fizik ve yakışıklılık konusunda 10 numara adam. Engin yerine keşke başrol o olsaydı...

Emre Kızılırmak oyunculuk olarak idare etse de fizik ve yakışıklılık konusunda 10 numara adam. Engin yerine keşke başrol o olsaydı...
aynen ama biraz daha ekmek yemesi lazım karşılıklı oynarlar işllah cansu dere ve tuvana türkay yılın olay dizisi bana göre
engin tüvana emre consu cift olmalı konusu nasıl işleyecekler

bildiğin reyting :)
Tamam da Emre Kızılırmak'ın rol aldığı son dizi Dedektif Memoli'ydi sanırsam ki o dizi TNT'deydi, iyi reyting alamaması normal ki beş büyük kanalda da yayınlansa çok iyi oranlar almazdı bence. Atlılar'da rol alacaktı ama Star sağ olsun kursağımızda bıraktı o hevesi. :T:

Bu dizide olmasına sevindim ama Engin - Cansu ikilisine ne kadar sabredebilirim bilemiyorum. :(

Tamam da Emre Kızılırmak'ın rol aldığı son dizi Dedektif Memoli'ydi sanırsam ki o dizi TNT'deydi, iyi reyting alamaması normal ki beş büyük kanalda da yayınlansa çok iyi oranlar almazdı bence. Atlılar'da rol alacaktı ama Star sağ olsun kursağımızda bıraktı o hevesi. :T:

Bu dizide olmasına sevindim ama Engin - Cansu ikilisine ne kadar sabredebilirim bilemiyorum. :(
engin akyürek-tuvana türkay-emre kızılırmak bence çok iyi ama cans sırıtıyor barzi
bir de emre kızılırmak hep gömlek giysin tişört-atlet gibi şeylerle dolaşmasın dizi total dizisi olur :X

işte sorun da orada :) insanların doğuştan gelen özelliklerini yargılamak istemem ama komple ben doluydu en son :)
Çok fazla göze batmıyordu ben baktığımda. :X

Gömlek veya t-shirt felan giyip çıkarırken veya evde dolaşırken sergilesin vücudu, bunu istiyorum! :J

Pek beğenmedim oyuncuları. Ali Yörenç Kuzey'de iyiydi ama annesi Ece Yörenç olmasa kimse rol vermez ona. Diğer oyuncular hakkında da pek bir fikrim yok. :)

vallaha çıldırıcam şimdide birçok site dizinin Show tv'de yayınlanacağını iddia ediyor

Benim en başından duyduğum dizinin Show Tv için düşünüldüğüydü.Sonra atv'de devreye girdi son karar ne oldu bilmiyorum

İlk başta Show deniyordu, sonra ATV dendi. Yersiz yurtsuz dizi :D

Bence bu projede belli olmayan bir şeyler var. Ya kanal ya da başrollerden biri... Eğer her şey belli olsaydı Ay Yapım cephesinden bir haber gelirdi. Gerçi Ay Yapım'ın şu ana kadar bir projeyi doğruladığını görmedim. Ece Yörenç üstleniyor o işi; bu diziyi de o duyursun madem hem oğluşu da oynuyormuş :F

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy