Kara Para Yalan Aşk Dizisine Yeni Oyuncu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
a3_bp_blogspot_com__qORIuKzMoDk_UBGLLk9QaiI_AAAAAAAAAu4_lB4agM138d61f1636a7797859dfaa0546b973c.jpg

Ay Yapım'ın yeni dizisi Kara Para Yalan Aşk dizisi özellikle Engin Akyürek fanları tarafından büyük bir merakla bekleniyor.Akyürek'in fanları Ay Yapım'dan gelecek resmi açıklamayı beklerken dizide yer alması beklenen bir isim daha belli oldu.Karadayı dizisi ile adını duyuran İlkin Tüfekçi'nin senaryosunu Karadayı'nın senaristlerinin yazacağı yeni dizide yer alması bekleniyor.İlkin Tüfekçi'nin twitter sayfasına 'Anımsanmak şahane bir buluşmadır' twitine karşılık Sema Ergenekon'un 'Seni özleyenler bekleyenler beklesin az biraz :)' twitini atarak karşılık verdi.Kara Para Yalan Aşk dizisinin yönetmenliğini üstlenecek olan Ahmet Katıksız'da İlkin Tüfekçi'yi twitter'da takip etmeye başladı.
@Fks14 @xemrexxx @china_shangai @Yakamoz-Asi @otomatikportakal

Ekli dosyalar

• a3_bp_blogspot_com__qORIuKzMoDk_UBGLLk9QaiI_AAAAAAAAAu4_lB4agM138d61f1636a7797859dfaa0546b973c.jpg
    a3_bp_blogspot_com__qORIuKzMoDk_UBGLLk9QaiI_AAAAAAAAAu4_lB4agM138d61f1636a7797859dfaa0546b973c.jpg
    26.4 KB · Hit: 628
Bu kızı Arka Sıradakiler'den tanıyorum. Yeni dizisi hayırlı olsun.

Çitlembik fazla özletmesin kendisini ekranlara yakışan bi sevimliliği var:X

Yanroller bile kesinleşti başrollerden ses yok :)

Şaka bir yana, Engin Akyürek olursa izleyeceğim. Umarım partneri de Cansu Dere olur.

Kasım ayı deniyordu proje için ama Kasım hayal olur bence. En erken Aralık, belki de Ocak.

Aynen Arka Sıradakiler'de dilsiz kızdı.Engin Akyürek diziden soğutuyor beni ama Senaristler olumlu baktırıyor.:)

Bakalım karar aşamasındayım oyuncular önemli o nedenle.:)

Bu dizide oynayacagi kesindi zaten. Bahar karakteri bir anda öldü Karadayida. Hayirli olsun :)

Ben de dizide yer alacağını tahmin etmiştim. İyi oldu bu haber. Sevdiğim bir oyuncudur kendisi. :)

Karadayı da devam etseydi keşke yeni bir diziye gerek yoktu. Ama yeni dizisi hayırlı olsun. İnşallah bu dizide oyunculuğunu geliştirip Türkiye de ki oyuncular listesinde üst sıraları zorlar. Dizi için iyi transfer Çitlembik hayranları izler gibi :)

Karaday'yı izlemedim ama öldüğünde baya üzülmüştü dizi izleyenleri. Dizi adına iyi olacaktır. Nasıl bir karakter olacak oynayacağı karakter merak ettim. Esas kızın kardeşi falan olabilir belki.

Nedense çok seviyorum bu kadını.:D
Yani çok sevecen geliyor. Özellikle Karadayı'daki 'Bahar' karakteri.:X

Diziyi izlesem mi izlemesem mi tereddütteyım..
Bu arada yeni oyuncu seçimi gayet iyi:)

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy