ön yargılı değil gerçekçiyim dizideki başrol kadrosu engin akyürek,tuba büyüküstün,nebahat çehre,erkan can,tuvana türkay ve emre kızılırmakÖnyargılısın muteşem oyunculukta olucak![]()
karalamıyorum olanı söylüyorumDizi başlamdan şu karalama kampanyasından vazgeç.
Tek mesaj yazdım valla.Baslamissiniz yine didismeye
Sakin olalim millet. Saygi cercevesinde yazalim![]()
saygı çerçevesindeyiz zaten birbirimize hakaret etmeden yazıyoruzBaslamissiniz yine didismeye
Sakin olalim millet. Saygi cercevesinde yazalim![]()
Engin gayet iyi bir oyuncu Tuba harika hem kendisi oyunculuğuda iyi usta isimlerde var dizide daha ne isiyonön yargılı değil gerçekçiyim dizideki başrol kadrosu engin akyürek,tuba büyüküstün,nebahat çehre,erkan can,tuvana türkay ve emre kızılırmakhepsinin izleidğim dizileri var çoğunun en az 2 dizisinin izlemişimdir
karalamıyorum olanı söylüyorum![]()
engin bence de iyi oyuncuEngin gayet iyi bir oyuncu Tuba harika hem kendisi oyunculuğuda iyi usta isimlerde var dizide daha ne isiyon![]()
Bir sorun olmaz gayet iyiyler benceengin bence de iyi oyuncuerkan can ile nebahat çehreyi eleştirmek zaten haddime değil ama diğer 3 ismin onlar kadar iyi olmadığı ortada
![]()
tubayı geçtin tuvana ile emre kızılırmak ı da gayet iyi yaptın 😱Bir sorun olmaz gayet iyiyler bence![]()
İyi işte tuvana kötümü ya zaten Tuba ve Engin yetertubayı geçtin tuvana ile emre kızılırmak ı da gayet iyi yaptın 😱
yer gök aşk ı izlemesem yutucam dediğiniİyi işte tuvana kötümü ya zaten Tuba ve Engin yeter![]()
Yaw şimdide yan kareterlerimi tartışcaz Engin Tuba bitti işte oynuyacaklar iyi kötüyer gök aşk ı izlemesem yutucam dediğini![]()
iyi kötü oynayacaksa muhteşemler demenin anlamı yokYaw şimdide yan kareterlerimi tartışcaz Engin Tuba bitti işte oynuyacaklar iyi kötü![]()
Muhteşemmi dedim iyi oynarlar işte lafımı çarpıtma sendeiyi kötü oynayacaksa muhteşemler demenin anlamı yok![]()
ben 6 oyuncu saydım dizide önemli olan sen hiçbirine laf konudrtmuyordunMuhteşemmi dedim iyi oynarlar işte lafımı çarpıtma sende
Engin ve Tuba ve ustalar hariç ne söylersen söyle tamam konu alakasız bir yere gidiyorben 6 oyuncu saydım dizide önemli olan sen hiçbirine laf konudrtmuyordun![]()
niye dokunulmazlıkları mı var engin ile tubanın ya da türkiyenin en iyi kadın ve erkek oyuncusu mu seçildilerEngin ve Tuba ve ustalar hariç ne söylersen söyle tamam konu alakasız bir yere gidiyor![]()
Yaw tamam sonra knşruz az sonra çıkıcam gece devam ederizniye dokunulmazlıkları mı var engin ile tubanın ya da türkiyenin en iyi kadın ve erkek oyuncusu mu seçildiler![]()
hade bakalım kaçmana izin veriyorumYaw tamam sonra knşruz az sonra çıkıcam gece devam ederiz![]()
Kaçmıyorum işim var yeter bu kadarhade bakalım kaçmana izin veriyorum
Valide Sultan için sende izlersin diziyi..engin bence de iyi oyuncuerkan can ile nebahat çehreyi eleştirmek zaten haddime değil ama diğer 3 ismin onlar kadar iyi olmadığı ortada
![]()