Vayy Erkan Can ve Tuba aynı sahnede mükemmel.
Tuba&Enginli bir foto ben de bekliyorum.Fragmandaki 2 saniye yeterli doyuma ulaştırmadı beni.Daha fazla daha fazlaEvet Tuba her zamankinden daha güzel olmuş git gide güzellesiyor resmen.
Benim de su an tek istedigim Tuba&Engin'in gerçekten yan yana olduğu bir fotoğraf görebilmek. Aralarındaki uyuma yavas yavas alismakta fayda var birden dizide izleyince kalbimiz dayanmayabilirUmarim bu hafta Tuba&Enginli bie fotoğraf gelir.
Evet ikisi de güzellikte/yakışıklılıkta zirveye oynayacaklar bu dizide. Darısı reytinglerin başına ama benim o konuda da içim rahat. Bu kadro izlenmez mi. Ayrıca senaristler de son zamanda tutan işlere imza atan senaristler. TubaEngin uyumu zaten göz kamaştırıyor. Dizinin tutmamasi için hicbir sebep göremiyorum. Bunlari yazarken bile heyecanlandim yani düşünün gerisiniTuba&Enginli bir foto ben de bekliyorum.Fragmandaki 2 saniye yeterli doyuma ulaştırmadı beni.Daha fazla daha fazla
Ayrıca bu dizi bence Engin'in en yakışıklı, Tuba'nın da en güzel hali.
Muhteşemler ya ilk bölümden elele görmek güzel oldu
Ben de bunu beklemiyordum ve niye elele tutuşuyorlar hiçbir fikrim yok.Muhteşemler ya ilk bölümden elele görmek güzel oldu![]()
Elif Ömer'i zorla çekiyor gibi Ömer'de birine bakıyor gibiBen de bunu beklemiyordum ve niye elele tutuşuyorlar hiçbir fikrim yok.![]()
![]()
Yılın çifti geliyor diye boşa dememişiz
Bence Elif&Ömer aşkında ilk atağı Elif yapacakElif Ömer'den hızlı çıktı yalnız önce koldan çekme şimdi elinden tutma![]()
Bence Elif&Ömer aşkında ilk atağı Elif yapacakHatta duygularından emin olan ilk kişi Elif olacak. Ömer bir süre Sibel'in ruhuyla yaşar. Sibel'in hayaletini de anca Tuba gibi bir afet öldürmeyi başarır zaten
![]()