Kara Para Aşk'tan İlk Kareler

Evet Tuba her zamankinden daha güzel olmuş git gide güzellesiyor resmen.

Benim de su an tek istedigim Tuba&Engin'in gerçekten yan yana olduğu bir fotoğraf görebilmek. Aralarındaki uyuma yavas yavas alismakta fayda var birden dizide izleyince kalbimiz dayanmayabilir :) Umarim bu hafta Tuba&Enginli bie fotoğraf gelir.
Tuba&Enginli bir foto ben de bekliyorum.Fragmandaki 2 saniye yeterli doyuma ulaştırmadı beni.Daha fazla daha fazla :D
Ayrıca bu dizi bence Engin'in en yakışıklı, Tuba'nın da en güzel hali.

Tuba&Enginli bir foto ben de bekliyorum.Fragmandaki 2 saniye yeterli doyuma ulaştırmadı beni.Daha fazla daha fazla :D
Ayrıca bu dizi bence Engin'in en yakışıklı, Tuba'nın da en güzel hali.
Evet ikisi de güzellikte/yakışıklılıkta zirveye oynayacaklar bu dizide. Darısı reytinglerin başına ama benim o konuda da içim rahat. Bu kadro izlenmez mi. Ayrıca senaristler de son zamanda tutan işlere imza atan senaristler. TubaEngin uyumu zaten göz kamaştırıyor. Dizinin tutmamasi için hicbir sebep göremiyorum. Bunlari yazarken bile heyecanlandim yani düşünün gerisini :D

Tuba Büyüküstün sen ne harika bir kadınsın ya. En duru güzel,son yıllarin en şahane oyuncusu.

İnanılmaz güzel görünüyor. Kara Para Aşk sansasyonel iş olacak gibi görünmekte..

b675051b511cd7adc5de3aaeb5f54b2b.jpg

6581a7d38712211c65dd3c53b8df9c0b.jpg

yeni resimler süper meraktan ortadan ikiye ayrılcam bir an
önce izlemek istiyorum ya

Elif Ömer'den hızlı çıktı yalnız önce koldan çekme şimdi elinden tutma :D

Elif Ömer'den hızlı çıktı yalnız önce koldan çekme şimdi elinden tutma :D
Bence Elif&Ömer aşkında ilk atağı Elif yapacak :) Hatta duygularından emin olan ilk kişi Elif olacak. Ömer bir süre Sibel'in ruhuyla yaşar. Sibel'in hayaletini de anca Tuba gibi bir afet öldürmeyi başarır zaten :D

Bence Elif&Ömer aşkında ilk atağı Elif yapacak :) Hatta duygularından emin olan ilk kişi Elif olacak. Ömer bir süre Sibel'in ruhuyla yaşar. Sibel'in hayaletini de anca Tuba gibi bir afet öldürmeyi başarır zaten :D

Bana da öyle geliyor.Ömer bir süre gelgit yaşar ama oda en sonunda aşka teslim olur. :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,295
Üyeler
8,560
Son Üye
Fato