Tubam bi harika dostummm...🙄aferin resimlerde engini öne çıkarmak mantıklı
Tubam bi harika dostummm...🙄aferin resimlerde engini öne çıkarmak mantıklı
güzellik konusunda bence de harikaTubam bi harika dostummm...🙄
Oyunculuguda iyi bence.eger iyi olmasaydi Beren saatle beraber turkiyenin en iyi oyunculari denmezdi 😉güzellik konusunda bence de harika
en iyi denmiyor onlara en popüler deniyorOyunculuguda iyi bence.eger iyi olmasaydi Beren saatle beraber turkiyenin en iyi oyunculari denmezdi 😉
Oyunculuguda iyi bence.eger iyi olmasaydi Beren saatle beraber turkiyenin en iyi oyunculari denmezdi 😉
Bu arada ilk bölüm 180.000 izlenme rakamına ulaştı umarım reytinglerede yansır.en iyi denmiyor onlara en popüler deniyor
Iyi oyunxuki populer.Bu arada pardon meryemde en populerlerden.en iyi denmiyor onlara en popüler deniyor
Insallah.ben ordan izledimBu arada ilk bölüm 180.000 izlenme rakamına ulaştı umarım reytinglerede yansır.
tubişten daha iyi inanmazsan @destere ye sor
ikisi ayrı şeyler biizm forumda pek ayırdına varamıyor milletIyi oyunxuki populer.Bu arada pardon meryemde en populerlerden.
Insallah.ben ordan izledim
@destere'ye sorarsan Songül varken titrek Ayten'i beğeniyor.
songülü hatırlamıyorum o yüzden alabilir@destere'ye sorarsan Songül varken titrek Ayten'i beğeniyor.
ben kaptım gidiyorum siz titrel pazarlığı yapadurun
songülü hatırlamıyorum o yüzden alabilir
resmi geldi bile
nasıl hatırlamazsın songülde bir melektir
Çok sevindim ilk bölüm için iyi bir izlenme sayı.Bu arada ilk bölüm 180.000 izlenme rakamına ulaştı umarım reytinglerede yansır.
İkinci bölüm fragmanıda 200.000 oldu.Çok sevindim ilk bölüm için iyi bir izlenme sayı.Sen dediğin gibi umarım reytinglere de yansır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?