@gizem ak karadayi ve kara para aski izliyorBu akşam izleyecekmisin Kara Para Aşk'ı ? Sadece 1 dizimi izliyorsun?![]()
@gizem ak karadayi ve kara para aski izliyorBu akşam izleyecekmisin Kara Para Aşk'ı ? Sadece 1 dizimi izliyorsun?![]()
yok izledigim diziler var ama biliyorsun Karadayinin yeri baska )Bu akşam izleyecekmisin Kara Para Aşk'ı ? Sadece 1 dizimi izliyorsun?![]()
O hayat benim ve Gonul islerinide izliyorum@gizem ak karadayi ve kara para aski izliyor![]()
İlk sezon önemli YGA için son sezon baz alınmamalı.KPA AB dizisi YGA AB'de 1 reytinge düşmüştü YGA'dan ne katkı gelecek ki.
Hayırlı olsun.![]()
Olsun her zaman Ağır TOTAL'di.İlk sezon önemli YGA için son sezon baz alınmamalı.![]()
ilk 2 sezonu gayet iyiydi dizinin reytingteKPA AB dizisi YGA AB'de 1 reytinge düşmüştü YGA'dan ne katkı gelecek ki.
Hayırlı olsun.![]()
AB'de KPA'nın en yüksek reytingine ulaşamadı üstelik AGB'de, AB dizisi olsa tamam katkı sağlar diyeceğim ama alakasız.ilk 2 sezonu gayet iyiydi dizinin reytingtekpa şimdi o reytingleri görse ay yapım ve atv kurban keser
))
kpa zaten ab dizisi değil ki çarşamba boşluğunda ab yi topluyorAB'de KPA'nın en yüksek reytingine ulaşamadı üstelik AGB'de, AB dizisi olsa tamam katkı sağlar diyeceğim ama alakasız.![]()
Bilmiyorum izlemediğim bir diziyi savunacak değilim ama MY varken de ortalaması AB idi. YGA AB'de hiçbir zaman o kadar iyi olamadı...kpa zaten ab dizisi değil ki çarşamba boşluğunda ab yi topluyor))
ab de kaç aldı en yüksek yga bilemicem![]()